Libnet.ro
UNICEF

19:45

Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, unde preda ministrul Educatiei, Monica Anisie, intra in scenariul rosu

B1 B1,
Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, unde preda ministrul Educatiei, Monica Anisie, intra in scenariul rosu

Liceul unde este diriginte si profesoara minsitrul Monica Anisie va intra, incepand de joi, in scenariul rosu din cauza cazurilor de coronavirus depistate in unitatea de invatamant. Colegiul National . continuă pe B1

CMBSU ar putea decide, miercuri, inchiderea salilor de jocuri de noroc din Capitala. Ar putea fi redusa si raza din jurul scolilor in care este obligatorie masca de protectie

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta se reuneste, miercuri, pentru a lua o decizie cu privire la inciderea salilor de jocuri de noroc din Capitala. O alta propunere se refera la reducerea razei din.

DE ASTAZI Restaurantele si barurile din Capitala - inchise la interior

Au fost inchise si teatrele si cinematografele din Bucuresti Toate restaurantele, cafenelele si barurile din Capitala sunt inchise la interior, incepand de astazi, dupa cum a decis, aseara, Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta. Acesta a hotarat si inchiderea saloanelor pentru evenimente, precum si a teatrelor si cinematografelor din Bucuresti, conform anuntului facut de prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu. Acesta a precizat ca restaurantele si cafenelele din interiorul hotelurilor si altor unitati de cazare pot functiona pentru clientii cazati in acestea.

Nicusor Dan, despre termoficarea din Capitala: Din cauza contextului electoral, in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare. Clar o sa fie mai greu decat iarna trecuta Vor interveni si privati pe teren (VIDEO)

Primarul general ales Nicusor Dan a vorbit despre termoficareadin Capitala, luni, si sustine ca in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare, din cauza contextului electoral. Noul edil a.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )