Libnet.ro
UNICEF

08:32

Coloane de masini spre litoral, pe Autostrada Soarelui

Antena3 Antena3,
Coloane de masini spre litoral, pe Autostrada Soarelui

Aglomeratie pe drumul spre mare. Mii de romani se grabesc sa ajunga pe litoral, motiv pentru care traficul pe Autostrada Soarelui este blocat. E aglomeratie cumplita, chiar in acest moment, la intrarea pe. continuă pe Antena3

Coloane URIASE de masini spre LITORAL, pe Autostrada Soarelui

Coloane de masini spre litoral, pe Autostrada Soarelui, joi, de Ziua Marinei. Romanii au facut de la Bucuresti la Constanta chiar si patru ore.

UPDATE Bara la bara pe Autostrada Soarelui. Coloana de masini, din zori, spre mare. Apel insistent al Politiei: Nu opriti nejustificat pe banda de urgenta!

Pe Autostrada Soarelui se circula bara la bara de la ora 4 dimineata. Centrul Infotrafic recomanda atentie sporita in deplasarea catre mare.

Incendiu de vegetatie in judetul Calarasi. Traficul pe Autostrada Soarelui este restrictionat

Un incendiu de miriste s-a produs, luni, in judetul Calarasi, fiind afectata circulatia pe sensul catre Constanta al Autostrazii Soarelui. in zona localitatii Perisoruse circula doar pe banda numarul doi.

Restrictii de circulatie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone pana duminica pe Autostrada Soarelui

Circulatia vehiculelor rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisa, incepand de miercuri dupa-amiaza si pana duminica seara, in cursul zilei, pe Autostrada Bucuresti-Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )