Libnet.ro
UNICEF

01:05

Colonelul in rezerva Dan Antonescu a fost numit consilier al sefului Politiei Romane

Adevărul Adevărul,
Colonelul in rezerva Dan Antonescu a fost numit consilier al sefului Politiei Romane

Fostul sef al Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, colonelul in rezerva Dan Antonescu, a fost numit consilier al chestorului Liviu Vasilescu, seful Politiei Romane. continuă pe Adevărul

Expertul criminolog Dan Antonescu, numit in functia de consilier al IGPR

Expertul criminolog Dan Antonescu a fost numit, joi, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, in functia de consilier al Inspectorului General al IGPR, a anuntat MAI. Prin ordinul M. nr.

Specialistul criminolog Dan Antonescu, numit consilier al IGPR

Expertul criminologDan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri din Capitala,a fost numit, joi, in functia deconsilieral Inspectoratului General alIGPR, prin ordinul ministrului.

Oamenii Guvernului Orban: Un fost consilier al sefului SRI a fost numit secretar de stat la Economie, iar o jurnalista a ajuns consilier de stat la cabinetul Ralucai Turcan

Noi numiri in functii importante au fost publicate joi in Monitorul Oficial. in functia de secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a fost numit Emil Razvan Pirjol, cau experienta in domeniul turismului. Din iulie 2019 se ocupa de afecerile din turism ale grupului Niro, controlat de omul de afaceri Nicu Dumitru, cunoscut ca Niro. in 2012 a fost consilierul lui Eduard Hellvig, actualul director SRI, care in acel moment era ministru la dezvoltare regionala si turism.

Criminologul Dan Antonescu, despre barbatul retinut pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu: Anchetatorii au obligatia sa-i verifice pe toti cei introdusi in cercul de banuiti

Dan Antonescu, specialist criminolog, a vorbit la Antena 3 despre noile informatii aparute in cazul Caracal. DIICOT a anuntat marti ca a retinut un complice al presupusului criminal Gheorghe Dinca. Stefan.

Criminalistul Dan Antonescu isi expune perspectiva legata de aparitia unui nou acuzat in Caracal

Expertul Criminalist, Dan Antonescu, a punctat, dupa ce DIICOT a arestat un al doilea agresor in caz.

Erhan Savas a fost numit director general pentru ABB in Romania si Republica Moldova

Erhan Savas a fost numit director general pentru producatorul de echipamente ABB in Romania, succedandu-l pe Tomasz Wolanowski, care a petrecut sase ani in aceasta functie.

Demisie in PSD. Cine pleaca din partid dupa ce Gabriel Oprea a fost numit vicepresedinte

Un vicepresedinte al PSD Oradea, Adrian Stanga, a demisionat din functie, dupa ce Gabriel Oprea a fost numit vicepresedinte PSD cu drept de vot in CEX. Avand in vedere faptul ca intotdeauna am respectat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )