Libnet.ro
UNICEF

11:00

Comandamentele NATO din Romania incep sa prinda contur

România Liberă România Liberă,
Comandamentele NATO din Romania incep sa prinda contur

Cele doua comandamente NATO din Romania vor functiona la Bucuresti, a anuntat ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa. continuă pe România Liberă

Ministrul Apararii: Cele doua comandamente NATO din Romania vor functiona in Bucuresti

Ministrul Apararii, Mircea Dusa a declarat, marti, in cadrul bilantului ministerului pe 2014, ca cele doua comandamente NATO stabilite a fi infiintate in tara noastra, in urma reuniunii ministrilor Apararii de la Bruxelles, vor functiona in Bucuresti, urmand a fi operationale in 2016 si 2018.

Rusia va lua contramasuri fata de exercitiile NATO din Marea Neagra: Aceste exercitii sunt un semnal alarmant, o provocare

Manevrele NATO organizate in Marea Neagra sunt o provocare, considera Rusia, avertizand ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv din Romania.

Rusia: Exercitiile NATO din Marea Neagra sunt o provocare. Ce contramasuri va lua Putin

Manevrele NATO organizate in Marea Neagra sunt o provocare, considera Rusia, care avertizeaza ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv din Romania, informeaza Mediafax.

Giorgiana Hosu: Entitati din Romania au devenit tinta unor atacurilor cibernetice complexe

Droguri de 16 milioane de euro, confiscate in 2014 * Hosu: Romanii, traficati pentru munca fortata, sex sau cersetorie Procurorul sef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat vineri ca anumite entitati din Romania au devenit tinta unor atacuri cibernetice complexe, care urmaresc de cele mai multe ori obtinerea de informatii sensibile.

Giorgiana Hosu: Entitati din Romania au devenit tinta unor atacuri cibernetice complexe

Droguri de 16 milioane de euro, confiscate in 2014 * Hosu: Romanii, traficati pentru munca fortata, sex sau cersetorie Procurorul sef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat vineri ca anumite entitati din Romania au devenit tinta unor atacuri cibernetice complexe, care urmaresc de cele mai multe ori obtinerea de informatii sensibile.

Meciul Real Madrid - Schalke il va avea observator pe presedintele CCA din Romania

Meciul retur dintre Real Madrid - Schalke 04, din optimile Ligii Campionilor, va fi urmarit de la tribuna oficiala de catre grecul Kyros Vassaras, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania. Acesta a fost desemnat observator UEFA la acest meci.

VIDEO: Varsta rocilor din Romania, determinata cu ajutorul unui echipament de un milion de euro

Varsta rocilor magmatice si metamorfice din Romania va fi stabilita cu ajutorul unei microsonde electronice in valoare de un milion de euro, unica in Romania, in cadrul unui proiect derulat de Facultatea de Biologie si Geologie a Universitatii Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

Ce varsta au, de fapt, rocile magmatice si metamorfice din Romania

Varsta rocilor magmatice si metamorfice din Romania va fi stabilita cu ajutorul unei microsonde electronice in valoare de un milion de euro, unica in Romania, in cadrul unui proiect derulat de Facultatea de.

Venitul portofoliului din Romania al AFI Europe a depasit 37 milioane de euro, in 2014

AFI Europe a inregistrat in anul 2014 o crestere cu 20% a venitului operational net asimilat portofoliului din Romania, de peste 37 milioane de euro, potrivit rezultatelor anuntate de companie astazi.

Peste un sfert dintre companiile din Romania vor face angajari in trimestrul al doilea (studiu)

Peste un sfert dintre angajatorii din Romania anunta planuri de crestere a numarului de angajati in trimestrul al doilea, in special in industria prelucratoare, si doar 6% au in vedere o scadere de personal, mai ales in sectorul energetic, arata un studiu realizat de Manpower, citat de Mediafax. Peste doua treimi 67%) dintre companii nu prevad schimbari. Astfel, rezulta o previziune neta de angajare de +11%, cea mai puternica din trimestrul patru din 2012 pana in prezent. Previziunea neta de angajare reprezinta diferenta dintre procentul de angajatori care anticipeaza o crestere a volumului total de angajari si procentul de angajatori care prevad o scadere a angajarilor, in trimestrul urmator.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )