Libnet.ro
UNICEF

22:00

Comandantul Cetniciki Pokret din Serbia, declarat indezirabil in Romania pe o perioada de 15 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comandantul Cetniciki Pokret din Serbia, declarat indezirabil in Romania pe o perioada de 15 ani

Comandantul autointitulat al organizatiei Cetniciki Pokret din Serbia, Bratislav Zivkovic, a fost declarat indezirabil in Romania pe o perioada de 15 ani de Curtea de Apel Bucuresti, a anuntat, ieri, purtatorul de cuvant al Serviciului Roman de Informatii, Ovidiu Marincea. continuă pe Ziarul Bursa

Paramilitar sarb, care spiona baza NATO de la Mihail Kogalniceanu, declarat indezirabil in Romania

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, marti, masura declararii ca indezirabil, pentru o perioada de 15 ani, din considerente de securitate nationala, a lui Bratislav Zivkovic 42 de ani), cetatean sarb, care ar fi spionat baza militara de la Mihail Kogalniceanu.

Cetatean sarb, membru al unei grupari paramilitare, care a incercat sa spioneze baze militare in Romania, declarat indezirabil la propunerea SRI

Cetateanul sarb Bratislav Zivkovic a fost declarat indezirabil in Romania, pe o perioada de 15 ani, a decis marti Curtea de Apel Bucuresti. Decizia vine la propunerea SRI care l-a monitorizat pe Zivkovic, membru al unei grupari paramilitare implicate printre altele si conflictul din estul Ucrainei alaturi de pro-rusi. Potrivit SRI, Zivkovic s-a deplasat de mai multe ori in Romania, cu scopul de a intreprinde activitati de culegere de informatii . ) referitoare la infrastructura critica si obiectivele militare nationale, cat si ale aliatilor, amplasate in sud-estul Romaniei pe care sa le transmita unei puteri sau organizatii straine.

VIDEO Ce spunea sarbul Zivkovic, declarat indezirabil pentru tentativa de spionaj, la o intalnire a cazacilor in Delta Dunarii: Vom lua armele si vom merge sa luptam, precum in Crimeea, precum in Luhansk. In orice tara ortodoxa vom fi cu voi

Sarbul Bratislav Zivkovic, declarat indezirabil in Romania pentru 15 ani dupa ce SRI l-a monitorizat pe parcursul anului 2017 in timp ce incerca sa afle secrete despre bazele militare si radarele Romaniei de la Marea Neagra, a participat in luna octombrie la o intalnire organizata de Obstea Cazacilor din Romania in Delta Dunarii. Zivkovic, liderul gruparii extremiste a cetnicilor, ce a luptat alaturi de pro-rusi in Crimeea, Donbas si Luhansk, a luat cuvantul si i-a asigurat pe participantii imbracati in costume militare ca cetnicii vor lua arme si vor lupta alaturi de cazaci. Si nu doar in Rusia, in orice tara ortodoxa vom fi cu voi. Daca va trebui, va vom veni in ajutor. Suntem cu voi, spunea Zivkovic.

Extremist sarb periculos, declarat indezirabil in Romania

Serviciul Roman de Informatii SRI) a cerut Curtii de Apel Bucuresti masura declararii ca indezirabil, pentru o perioada de 15 ani, din considerente de securitate nationala, a numitului Zivkovic Bratislav, cetatean sarb, nascut la data de 12.

SRI: Paramilitar sarb, care spiona baza NATO de la Kogalniceanu, declarat indezirabil in Romania

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, marti, masura declararii ca indezirabil, pentru o perioada de 15 ani, din considerente de securitate nationala, a cetateanului sarbBratislav Zivkovic,care ar.

Spion pentru Rusia in Romania, declarat indezirabil

Cetateanul sarb Bratislav Zivkovic, acuzat de spionaj, a fost declarat indezirabil in tara noastra pe o perioada de 15 ani, a decis astazi Curtea de Apel Bucuresti.

Culturiste din Serbia, mama si fiica, au murit dupa ce au plecat de la Campionatul Mondial de la Bistrita

Orasul Kova269;ica din Serbia a fost scena unei tragedii care a umbrit bucuria competitorilor de la Campionatul Mondial de Culturism si Fitness de la Bistrita, de asemenea, a tuturor iubitorilor acestui sport. Doua.

Veniturile din servicii ale Vodafone Romania au crescut cu 4,1%, la 186 de milioane de euro

Veniturile din servicii raportate de Vodafone Romania pentru trimestrul incheiat la 30 septembrie 2017 au ajuns la 186 de milioane de euro, in crestere cu 4,1% fata de aceeasi perioada a anului precedent, in termeni organici, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )