Libnet.ro
UNICEF

21:45

Combinatie letala: viteza si alcoolul au dus la moartea unui barbat si ranirea altuia intr-un grav accident rutier la Cluj

Adevărul Adevărul,
Combinatie letala: viteza si alcoolul au dus la moartea unui barbat si ranirea altuia intr-un grav accident rutier la Cluj

In urma unui accident rutier, petrecut in zona fabricii Clujana din Cluj, un om a murit, iar un altul este ranit. Masina este distrusa. continuă pe Adevărul

Combinatie letala: viteza si alcoolul au dus la moartea unui barbat si ranirea altuia intr-un accident rutier la Cluj

In urma unui accident rutier, petrecut in zona fabricii Clujana din Cluj, un om a murit, iar un altul este ranit. Masina este distrusa.

Accident cumplit in Cluj! Viteza si alcoolul la volan au dus la moartea unui om - VIDEO

Viteza si alcoolul la volan au dus la o adevarata tragedie. S-a intamplat pe o strada in Cluj-Napoca, unde soferul despre care anchetatorii aveau sa afle ca era baut a rulat cu 200 de km la.

Romania, condamnata la CEDO in cazul unui barbat TORTURAT de politisti

Romania a fost condamnata la CEDO, in cazul unui barbat care a fost ridicat de acasa de politisti si dus la sectie, unde ar fi fost batut pe motiv ca a refuzat sa se legitimeze. in seara.

Romania, condamnata la CEDO in cazul unui barbat agresat de politisti

Romania a fost condamnata la CEDO, care a stabilit ca statul roman nu a facut o ancheta efectiva pentru a descoperi si pedepsi vinovatii in cazul unui barbat care a fost ridicat de acasa de politisti si dus la sectie, unde ar fi fost batut pe motiv ca a refuzat sa se legitimeze, scrie News. ro.

Ancheta dupa moartea unui batran care a fost transportat de la un spital la altul

O ancheta a fost demarata la Iasi, de catre reprezentantii Directiei de Sanatate Publica, dupa ce un barbat in varsta de 75 de ani a murit in timp ce era transferat de la un spital la.

Trupul unui barbat decedat, descoperit plutind pe lacul din Parcul IOR din Bucuresti

Un barbat de aproximativ 35-40 de ani a fost gasit decedat, joi, in lacul din parcul IOR din Capitala, informeaza Biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Cadavrul unui barbat, descoperit plutind pe lacul din Parcul IOR

Un barbat mort cu varsta de aproximativ 40 de ani a fost descoperit plutind pe lacul Parcului IOR din Capitala. Pompierii ISU au reusit sa recupereze cadavrul aflat la aproximativ 20 de metri de mal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )