Libnet.ro
UNICEF

11:45

O comedie despre asasinarea lui Kim Jong-Un, un act satanic de provocare care merita o pedeapsa aspra

Adevărul Adevărul,
O comedie despre asasinarea lui Kim Jong-Un, un act satanic de provocare care merita o pedeapsa aspra

Un nou film despre regimul comunist de la Phenian in care joaca actorii James Franco si Seth Rogen are parte de criticile oficialilor nord-coreeni. Filmul este catalogat drept un act satanic de provocare care merita o pedeapsa aspra si ca pe o insulta la adresa poporului. Cu toate acestea, Rogen a ales sa sarbatoreasca amenintarea cu fanii sai, fumand marijuana. continuă pe Adevărul

Autoritatile nord-coreene au dezvaluit functia oficiala pe care o detine sora lui Kim Jong-un

Sora lui Kim Jong-un, Kim Yo-jong, despre care se crede ca are 26 de ani, este director-adjunct al unui departament din Comitetul Central al partidului de guvernamant, potrivit unui anunt de joi agentiei de stiri KCNA, informeaza The Guardian.

Matusa liderului nord-coreean Kim Jong-Un a suferit un atac cerebral LETAL in timp ce se certa cu acesta la telefon

Matusa liderului nord-coreean Kim Jong-Un a suferit un atac cerebral letal in timp ce avea o discutie aprinsa despre executarea sotului ei, afirma un nord-coreean fugit in exil, citat de CNN, conform.

Matusa lui Kim Jong-Un a suferit un atac cerebral letal in timp ce se certa cu el la telefon

Matusa liderului nord-coreean Kim Jong-Un a suferit un atac cerebral letal in timp ce avea o discutie aprinsa despre executarea sotului ei, relateaza CNN. Potrivit unui fost agent de securitate nord-coreean fugit.

Muzeul atrocitatilor canibale ale militarilor americani, vizitat de Kim Jong-un

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a vizitat uzeul atrocitatilor canibale despre care Phenianul spune ca le-au comis militarii americani in timpul Razboiului din Coreea.

Sora lui Kim Jong-un castiga putere la Phenian

Sora lui Kim Jong-un, Kim Yo-jong, in varsta de 26 de ani, va avea o influenta tot mai mare in urmatorii ani in exercitarea puterii la Phenian, potrivit unor specilisti.

COREEA DE NORD: Matusa lui Kim Jong-Un a murit in timp ce se certa cu el la telefon. A suferit un atac cerebral letal

Kim Kyung Hee era sora fostului lider nord-coreean Kim Jong Il, tatal actualului lider stalinist. Sotul ei, Jang Song Thaek, a fost executat in decembrie 2013.

Sora lui Kim Jong-un accede in randurile puterii de la Phenian

Coreea de Nord a dezvaluit, joi, titlul oficial al surorii liderului nord-coreean Kim Jong-un, a carei influenta va continua sa creasca in anii urmatori, potrivit specialistilor, citati de AFP.

Vizita pe care a facut-o azi Kim Jong-un: Este dovada atrocitatilor pe care SUA le-au facut

Liderul nord-coreean Kim Jong-un, al carui regim se afla in colimatorul ONU pentru incalcari ale drepturilor omului, a vizitat un muzeu dedicat atrocitatilor imputate de catre Phenian fortelor americane in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )