Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comemorare la Chisinau: Candele si flori la Ambasada Romaniei, in memoria victimelor incendiului din Colectiv

Hotnews Hotnews,
 Comemorare la Chisinau: Candele si flori la Ambasada Romaniei, in memoria victimelor incendiului din Colectiv

Zeci de persoane din mai multe raioane ale Republicii Moldova au venit duminica in fata Ambasadei Romaniei la Chisinau, unde au aprins lumanari, au depus flori si au tinut un minut de reculegere in memoria victimelor de la Clubul Colectiv din Bucuresti, relateaza Mediafax citand Jurnal de Chisinau. continuă pe Hotnews

Incendiu in Clubul Colectiv. Drapelul, coborat in berna la Primaria Targoviste, in memoria victimelor cumplitului incendiu de vineri seara

Primaria Targoviste a coborat in berna drapelul Romaniei, in memoria victimelor incendiului care a avut loc la clubul Colectiv, din Bucuresti, in urma caruia au murit 27 de persoane. De asemenea, Primaria Moreni a anuntat ca pune la dispozitie mijloace de transport pentru persoanele care vor sa doneze sange la Centrul de Transfuzii Dambovita.

Incendiu in club Colectiv. Baimarenii au organizat un mars in memoria victimelor tragediei de vineri noaptea

Un mars in tacere in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv a fost organizat azi, in Baia Mare. Participantii au venit sa aprinda o lumanare in memoria celor ce si-au pierdut viata in incendiul din Bucuresti. Un mars in tacere in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv a fost organizat azi, in Baia Mare. Participantii au venit sa aprinda o lumanare in memoria celor ce si-au pierdut viata in incendiul din Bucuresti.

Trupa Cargo, mesaj emotionant in memoria victimelor din Clubul Colectiv (VIDEO)

Trupa Cargo a lasat un mesaj pe pagina sa oficiala de Facebook, in memoria victimelor din clubul Colectiv, alaturi de piesa lor Astazi si maine.

google.ro este in doliu, in memoria victimelor din incediul de la Clubul Colectiv

Pagina in limba romana google. ro a afisat un mesaj de doliu, in memoria victimelor din incendiul de la clubul bucurestean Colectiv.

Incendiu in Colectiv. Ambasada Romaniei in SUA deschide, luni si marti, o Carte de condoleante la sediul sau din Washington

Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii deschide, luni si marti, o Carte de condoleante la sediul sau din Washington ca urmare a tragediei produse in seara zilei de 30 octombrie, intr-un club din Bucuresti, a informat ambasada mentionata .

Incendiu in Club Colectiv. Ambasada Romaniei in SUA deschide o carte de condoleante

Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii deschide o Carte de condoleante la sediul sau, ca urmare a tragediei produse in seara zilei de 30 octombrie 2015, intr-un club din Bucuresti. Membri ai Corpului Diplomatic, reprezentanti ai institutiilor din SUA si publicul larg sunt invitati la sediul ambasadei pentru a semna in Cartea de condoleante.

O mie de sibieni au marsaluit in tacere, in memoria victimelor din clubul Colectiv

O mie de tineri au strabatut luni seara Sibiul, cu candele aprinse in maini, pentru a le aduce un ultim omagiu celor care si-au pierdut viata in incendiul de la clubul Colectiv.

Iasi: Sute de oameni au participat la un miting al tacerii in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv

Sute de ieseni au participat, duminica seara, la o actiune de comemorare a victimelor incendiului din clubul Colectiv, oamenii aprinzand lumanari pe care le-au asezat la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii. Participantii la actiunea de comemorare au raspuns unui apel lansat in cursul zilei pe Facebook, majoritatea celor prezenti spunand ca asteapta ca toti cei vinovati de producerea tragediei sa fie pedepsiti, potrivit Mediafax.

Altar ridicat in fata Primariei din Botosani in memoria victimelor din clubul Colectiv. Zeci de tineri au aprins lumanari

Tragedia din clubul Colectiv i-a sensibilizat si pe locuitorii celui mai nordic judet al Romaniei. La Botosani, zeci de tineri au aprins lumanari si au facut un altar improvizat in fata Primariei din municipiul resedinta de judet.

Incendiu la Clubul Colectiv din Bucuresti. Tribut al operei clujene, in memoria victimelor tragediei

Peste o jumatate de ora va incepe la Opera Nationala Romana din Cluj un spectacol numit Requiem Parastas, pe care reprezentantii institutiei au anuntat ca va fi in memoria tuturor celor afectati de tragedia de la Clubul Colectiv din Capitala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )