Libnet.ro
UNICEF

21:00

Comentatorul sportiv Ilie Dobre a intrat din nou in Cartea Recordurilor.

România Liberă România Liberă,
Comentatorul sportiv Ilie Dobre a intrat din nou in Cartea Recordurilor.

Comentatorul sportiv Ilie Dobre a intrat din nou in Cartea Recordurilor, dupa ce a stabilit un record mondial pentru cea mai lunga transmisiune a unui gol in direct, cu o singura respiratie, de un minut si opt secunde. Recordul a fost stabilit cand Ciprian Marica a deschis scorul in partida cu Ungaria, scor 3-0, disputata la 6 septembrie 2013, in preliminariile Cupei Mondiale. Comentatorul Ilie Dobre detine inca patru recorduri mondiale : 31 de secunde si 27 de secunde in transmisiunea unui . continuă pe România Liberă

Comentatorul sportiv Ilie Dobre, din nou in Cartea Recordurilor

Comentatorul sportiv Ilie Dobre a intrat din nou in Cartea Recordurilor, reusind cea mai lunga transmisiune a unui gol in direct, cu o singura respiratie, de un minut si opt secunde. Recordul l-a stabilit in.

RUSINE! Vom ramane aici! Fortele de ordine au intrat din nou in forta in Piata Independentei din Kiev

Fortele de ordine ucrainene au intrat din nou in forta, miercuri la primele ore, in Piata Independentei din Kiev, distrugand o parte din baricadele ridicate de manifestantii proeuropeni si care cer demisia.

Nicoleta Luciu este insarcinata din nou? Cu gemeni?

Din ce in ce mai multe voci spun ca Nicoleta Luciu ar fi insarcinata din nou, cu gemeni. Zvonuri sustinute si de dorinta ei de a mai avea doi copii anul viitor, scrisa pe un biletel la evenimentul Noblezza, si de faptul ca abdomenul ei a inceput sa creasca in volum.

Legea amnistiei, din nou in plen saptamana viitoare.

Legea amnistiei a fost inclusa din nou pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor saptamana viitoare, pentru ca parlamentarii sa dea votul final. Pe ordinea de zi, in dreptul propunerii de lege, se mentioneaza ca initiativa este dezbatuta in procedura de urgenta, ca Raportul Comisiei Juridice este unul de adoptare si ca forul decizional este Camera Deputatilor. De aceasta data, pe site-ul Camerei, in dreptul propunerii legislative, figureaza si raportul Comisiei Juridice privind adoptarea .

Legea amnistiei intra din nou pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor, marti

Proiectul de lege care prevede amnistia si gratierea unor largi categorii de infractori va intra din nou pe ordinea de zi a sedintei plenului Camerei Deputatilor, marti. Pe site-ul Camerei Deputatilor,.

Adrian Sarbu va fi audiat din nou astazi

Fostul director al companiei Central European Media Enterprises CME), Adrian Sarbu, va fi audiat din nou, astazi, la Parchetul General, in dosarul Revolutiei din 1989.

UPDATE. Presedintele CEC Bank a refuzat, din nou, sa incalce secretul bancar.

Seful Comisiei parlamentare a declarat ca Radu Ghetea si Chitiu vor fi chemati din nou luni,la audieri. S-au cerut informatii cu caracter personal. Radu Ghetea nu vrea sa le membrilor Comisiei datele solicitate, deoarece sunt supuse secretului bancar. Membrii Comisiei au cerut o noua audiere, lunea viitoare. Senatorii se gandesc sa ceara BNR sa-l lase pe Ghetea sa dezvaluie informatiile solicitate. --- Radu Ghetea, presedintele CEC Bank este prezewnt, miercuri, la audierile .

Funeralii Nelson Mandela. Sicriul, depus din nou la sediul presedintiei.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Nelson Mandela a adus, joi, cu putin timp inainte de ora 08. 00 ora Romaniei) la Union Buildings, sediul presedintiei din Pretoria, unde multimea ii va aduce un ultim omagiu, potrivit Mediafax. Citeste si: Funeralii Nelson Mandela. Cortegiul funerar, la sediul Guvernului Anterior, el a fost transportat prin capitala sud-africana timp de jumatate de ora, pana la Union Buildings, unde publicul va putea sa se reculeaga in fata lui pana la ora 17.

Caru' cu Vedete: Nicoleta Luciu, insarcinata cu gemeni? Iata coincidentele si declaratiile care spun ca bruneta va deveni mama din nou; Un cunoscut cantaret, trimis la inchisoare pentru trafic de influenta; Asta e prea de tot! Accesoriul cu care Iulia Al

Moculeasca incinge barbatii in tinuta Angelinei! Si-a cumparat un costum din piele din banii castigati la videochat. Satula de saracie. Anda Adam s-a plictisit sa-l tot astepte pe Botezatu! A fost fotografiata in bratele fostului iubit. Veste proasta pentru Catalin.

ALERTA Legea pentru amnistie si gratiere intra din nou la votul Camerei Deputatilor peste o saptamina - agenda oficiala

Controversatul proiect de lege care prevede amnistia si gratierea unor lagi categorii de infractori a fost pus pe ordinea de zi a sedintei plenului Camerei Deputatilor de martea viitoare, 17 decembrie. Este ultimul punct pe ordinea de zi. Reamintim ca, sub o puternica presiune publica, deputatii au retras proiectul ieri din plen. Printre cei care ar scapa de inchisoare se numara, alaturi de mii de infractori de drept comun, si figuri publice precum Adrian Nastase, Gigi Becali, Catalin Voicu. Vom reveni cu amanunte.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )