Libnet.ro
UNICEF

06:15

AP comenteaza situatia din Romania: Guvernul alimenteaza nationalismul si pune sub semnul intrebarii rolul UE. Se incearca imblanzirea legii anticoruptie

România Liberă România Liberă,
AP comenteaza situatia din Romania: Guvernul alimenteaza nationalismul si pune sub semnul intrebarii rolul UE. Se incearca imblanzirea legii anticoruptie

Guvernul Romaniei alimenteaza nationalismul, cadrul eforturilor de a imblanzi legislatia anticoruptie din tara noastra, iar prezenta strainilor la protestele din Romania este criticata. Cam asa catalogheaza expertii citati de Associated Press, situatia din tara noastra, din ultimele doua saptamani. Ba mai mult, oficialii au pus sub semnul intrebarii rolul Uniunii Europene in lupta impotriva coruptiei, sugerand ca este momentul ca tara noastra sa fie pusa in plin plan. continuă pe România Liberă

Oficialii de la Vatican, ingrijorati de situatia din Romania: Articol despre criza profunda din tara noastra, in cotidianul oficial al Sfantului Scaun

Un articol despre criza profunda din Romania a aparut recent in L'Osservatore Romano, cotidianul Vaticanului. Presedintele roman acuza guvernul pentru ca a provocat criza.

CE. subliniaza ca nu tine cont de orientarile politice in situatia din Romania; vrea sa ajute tara sa elimine coruptia

Prim vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat miercuri ca urmareste cu atentie ce se intampla in Parlamentul din Romania si a subliniat ca Executivul UE nu tine de cont de orientarile politice in actuala situatie din tara.

Guvernul roman alimenteaza nationalismul, in eforturile de imblanzire a legislatiei anticoruptie, comenteaza AP

Guvernul roman alimenteaza nationalismul, in cadrul eforturilor de imblanzire a legislatiei anticoruptie, criticand prezenta strainilor la proteste, avertizeaza experti si politicieni citati de Associated Press. Mai mult, oficialii au pus sub semnul intrebarii rolul Uniunii Europene in lupta impotriva coruptiei, sugerand ca este momentul ca Romania sa fie pe primul plan.

Associated Press: Guvernul roman alimenteaza nationalismul in cadrul eforturilor de imblanzire a legislatiei anticoruptie. Romania, mai aproape de Ungaria si Polonia

Guvernul roman alimenteaza nationalismul, in cadrul eforturilor de imblanzire a legislatiei anticoruptie, criticand prezenta strainilor la proteste, avertizeaza experti si politicieni citati de Associated Press, scrie News. ro. Oficialii romani au pus sub semnul intrebarii rolul Uniunii Europene in lupta impotriva coruptiei, sugerand ca este momentul ca Romania sa fie pe primul plan. Noua retorica, desi de mica amploare, aduce Romania oarecum mai aproape de Ungaria si Polonia, arata expertii citati de Associated Press.

Associated Press: Guvernul roman alimenteaza nationalismul prin eforturile de imblanzire a legislatiei anticoruptie

Prin efortul de modificare a legislatiei penale si criticile fata de prezenta cetatenilor straini la proteste, Guvernul roman alimenteaza nationalismul, avertizeaza experti si politicieni citati de As.

Cotidianul oficial al Vaticanului scrie cu ingrijorare despre criza profunda din Romania

L'Osservatore Romano, cotidianul Vaticanului, a scris despre criza profunda din Romania si despre faptul ca presedintele Romaniei a acuzat Guvernul social-democrat pentru declansarea acesteia, potrivit Radio Vatican. Presedintele roman acuza guvernul pentru ca a provocat criza profunda in care s-a prabusit tara, a titrat L'Osservatore Romano.

VIDEO. Timmermans: Comisia Europeana nu tine cont de orientarile politice din Romania, cat timp tara scapa de coruptie

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca miercuri ca urmareste situatia din Parlamentul Romaniei si a subliniat ca UE nu tine cont de orientarile politice din tara noastra, ci vrea sa ajute la eliminarea coruptiei endemice.

Kelemen Hunor: Nemultumirile protestatarilor din Romania sunt legitime

Kelemen Hunor, presedintele Uniunii Democrate Maghiare din Romania, a declarat ca nemultumirile protestatarilor din Romania sunt legitime. Guvernul de la Bucuresti trebuie sa recunoasca faptul.

Ambasadorul Rusiei despre harta Moldovei Mari data de Putin lui Dodon: Nu cred ca a fost vorba de o harta cu Moldova Mare, este doar o dovada a istoriei comune dintre Moldova si Rusia / Despre criza din Romania: O problema minora de a declara sau nu o am

Ambasadorul Rusiei in Romania, Valeri Kuzmin, a declarat intr-un interviu pentru Adevarul ca harta cu Moldova Mare data cadou de Vladimir Putin lui Igor Dodon nu a fost harta cu Moldova Mare, ci o harta medievala cu Principatul Moldovei, care a existat. Intrebat daca n-ar trebui sa interpretam gestul asta mai mult decat este, Kuzmin a spus Absolut. Este pur si simplu o inmanare a unui document istoric din arhive, care ar fi mult mai bine, cred eu, sa fie pastrat de moldoveni in muzeul lor. Inc e priveste criza din Romania, Valeri Kuzmin a spus ca sper ca societatea romaneasca va fi suficient de matura sa iasa din impasul creat de aceasta problema minora de a declara sau nu o amnistie.

Washington Post dedica editorialul zilei protestelor masive: Din Romania, un semn incurajator pentru democratie

Influentul ziar american Washington Post a dedicat editorialul de ieri protestelor masive din Romania. Principalul articol de opinie, semnat de Boardul Editorial, prezinta pozitia ziarului pe cele mai importante evenimente din intreaga lume. Protestele din Romania au fost caracterizate de Washington Post drept un semn incurajator pentru democratie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )