Libnet.ro
UNICEF

18:00

Comenzile industriale din Germania, in cel mai important declin din ultimii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comenzile industriale din Germania, in cel mai important declin din ultimii trei ani

Comenzile industriale din Germania au scazut in iunie, comparativ cu luna anterioara, in conditiile in care instabilitatea geopolitica din Rusia a pus presiuni majore pe cerere. continuă pe Ziarul Bursa

Comenzile noi din industrie au crescut cu 6,6% in primul semestru

Comenzile noi din industrie au crescut pe ansamblu cu 6,6% in primul semestru al acestui an fata de perioada similara a anului trecut, datorita cresterilor inregistrate in industria bunurilor de folosinta indelungata, industria bunurilor de uz curent, industria bunurilor intermediare si industria bunurilor de capital, informeaza Institutul National de Statistica INS).

Cel mai mare oras crestin din Irak, preluat de insurgenti

Insurgentii au preluat controlul asupra Qaraqosh, cel mai mare oras crestin din Irak, situat in apropiere de Mosul nord), si asupra zonelor din jurul acestuia, abandonate in cursul noptii de fortele kurde, au.

Cel mai mare oras crestin din Irak a cazut pe mana jihadistilor

Cel mai mare oras crestin din Irak, Qaraqosh, a cazut pe mana jihadistilor dupa ce fortele kurde s-au retras de acolo in cursul noptii, au anuntat refugiatii care au fugit din oras.

Autoritatile sanitare americane au instituit cel mai ridicat nivel de alerta din cauza virusului Ebola

Alerta maxima in Statele Unite din cauza virusului Ebola, autoritatile sanitare americane instituind nivelul 1 de alerta, cel mai ridicat. Decizia a fost luata pentru a raspunde mai eficient epidemiei Ebola, a pr.

Autoritatile sanitare din SUA, speriate de virusul Ebola. Au ridicat alerta sanitara la cel mai inalt nivel

Autoritatile sanitare din SUA au ridicat, miercuri, alerta sanitara la cel mai mare nivel, pentru a raspunde mai eficient epidemiei de Ebola, relateaza AFP. Aceasta activare ne permite sa mobilizam resursele.

Forbes: Sandra Bullock, actrita cel mai bine platita de la Hollywood

Sandra Bullock este actrita cel mai bine platita de la Hollywood, cu venituri de 51 de milioane de dolari obtinute in perioada iunie 2013 - iunie 2014, au anuntat luni reprezentantii revistei Forbes.

Academicianul Dinu C. Giurescu, cel mai in varsta pacient operat pe cord deschis. Recuperarea pacientului este spectaculoasa

Vicepresedintele Academiei Romane, academicianul Dinu C. Giurescu, a devenit cel mai in varsta pacient operat pe cord deschis intr-un spital din Romania. Afectiunile cardiace de care sufera la varsta de 87 de ani.

Academicianul Dinu C. Giurescu, cel mai in varsta pacient operat pe cord deschis

Vicepresedintele Academiei Romane, academicianul Dinu C. Giurescu, a devenit cel mai in varsta pacient operat pe cord deschis intr-un spital din Romania. Afectiunile cardiace de care sufera la varsta de 87 de ani.

inmatricularile Dacia in Franta au inregistrat la sapte luni cel mai mare avans din piata, de 22,4%

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au crescut cu 22,4% in primele sapte luni ale anului, la 66. 836 de unitati. Acesta a fost cel mai puternic avans dintre marcile cu vanzari semnificative,.

Vladimir Putin este cel mai eficient agent de recrutare pentru UE, afirma primarul Londrei

Primarul Londrei, Boris Johnson, apreciaza ca actiunile tot mai agresive ale Rusiei conduse de Vladimir Putin la granita de est a Europei sunt cel mai bun agent de recrutare pentru Bruxelles, ajutand unele tari ca Polonia sa-si consolideze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )