Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un comisar sef si un agent de la Penitenciarul Arad, trimisi in judecata pentru luare de mita

România Liberă România Liberă,
Un comisar sef si un agent de la Penitenciarul Arad, trimisi in judecata pentru luare de mita

Un comisar sef si un agent de la penitenciarul Arad au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, respectiv complicitate la luare de mita. continuă pe România Liberă

Functionar din Primaria Sebis (Arad), trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara l-au trimis in judecata pe Octavian Ghimboasa, seful Serviciului urbanism si amenajare a teritoriului din Primaria Sebis judetul Arad), acuzat de conflict de interese, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Sefa Directiei de Protectia Copilului Teleorman, trimisa in judecata pentru trafic de influenta

Directorul general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, aflata in prezent in arest la domiciliu, intr-un dosar de trafic de influenta, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA.

DNA: Seful IPJ Mures, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Targu-Mures au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de libertate, a chestorului de politie Valentin Pescari, seful Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Mures, banuit de luare de mita in forma continuata.

Primarul din Alesd, trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea l-au trimis in judecata pe primarul orasului bihorean Alesd, Zeno Danut Tipter PNL), pentru conflict de interese, acuzandu-l ca i-ar fi atribuit firmei fiului sau 15 contracte pentru servicii de topografie.

Primarul din Alesd, Bihor, trimis in judecata pentru conflict de interese

Primarul din localitatea bihoreana Alesd, Zeno Danut Tipter, a fost trimis in judecata de procuroii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea pentru conflict de interese.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )