Libnet.ro
UNICEF

06:00

Comisar sef de la Politia Sectorului 2 trimis in judecata pentru favorizarea infractorului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisar sef de la Politia Sectorului 2 trimis in judecata pentru favorizarea infractorului

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a inculpatului Nicolescu Miron Mihnea, comisar sef de politie in cadrul D. - Politia Sectorului 2 - Serviciul de Investigare a Fraudelor, pentru comiterea infractiunilor de favorizarea infractorului si abuz in serviciu contra intereselor publice, arata un comunicat transmis redactiei de Ministerul Public. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul viceprimar al Craiovei, trimis in judecata pentru trafic de influenta in forma continuata

Fostul viceprimar al Craiovei este acuzat ca a luat bani pentru angajarea unor persoane in sistemul sanitar. Procurorii DNA-Craiova au trimis-o pe Cristina Calaangiu in judecata pentru trafic de infulenta in forma continuata.

Catalin Radulescu e noul presedinte al PSD Diaspora. Deputatul este de trei ani trimis in judecata pentru mita si, pana acum, nu putea sa paraseasca tara

La propunerea premierului Victor Ponta, Catalin Radulescu este, mai nou, presedinte al PSD Diaspora. Deputatul Radulescu se afla insa sub control judiciar, dupa ce, in urma cu trei ani, a fost trimis in judecata pentru dare de mita, iar una dintre masurile ce i-au fost impuse din acel moment se refera la interdictia de a parasi tara.

Comisar sef din Politia Capitalei, trimis in judecata. Care este motivul

Un politist bucurestean cu gradul de comisar sef a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti dupa ce ar fi sustras mai multe acte din dosarul unui barbat cercetat pentru evaziune, ridicate in urma unor perchezitii domiciliare, relateaza Mediafax.

Robbie Williams si sotia lui, dati in judecata pentru hartuire sexuala

Cantaretului britanic Robbie Williams si sotia lui, actrita Azda Field, au fost dati in judecata pentru hartuire sexuala de un fost asistent al artistului.

Functionari de la Protectia Copilului, trimisi in judecata pentru mita

Seful serviciului din cadrul Directiei Generale de Asistenta si Protectia Copilului DGASPC) Dolj, Radu Smarandache a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat este acuzat de sase infractiuni de luare de mita, in forma continuata, informeaza un comunicat remis de DNA.

Ginecologi de la SJU Vaslui, trimisi in judecata pentru luare de mita. Ei ar fi primit bani si pentru intreruperi de sarcina ilegale

Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui au dispus marti trimiterea in judecata a medicilor Simona Botez, Doina Andrei si Adrian Tanasescu, pentru mai multe infractiuni de luare de mita, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )