Libnet.ro
UNICEF

08:30

Comisarul european din partea Romaniei va fi numit prin procedura de urgenta

România Liberă România Liberă,
Comisarul european din partea Romaniei va fi numit prin procedura de urgenta

Parlamentul European este dispus sa permita instalarea noii echipe a Comisiei Europene pe 1 decembri. continuă pe România Liberă

Dan Mihalache, pozitie cu privire la comisarul european: Nu inteleg de ce noi, ca tara, dorim sa fim varful prostiei din Uniunea Europeana

Una dintre pozitiile exprimate recent de ambasadorul Romaniei in Marea Britanie s-a referit la nominalizarea din partea Romaniei la nominalizarea din partea Romaniei a unui comisar european. Dan Mihalache a.

Polo (m): Romania s-a calificat la Campionatul European din 2020

Nationala masculina de polo a Romaniei a invins, duminica, reprezentativa Maltei, cu scorul de 13-7, in al doilea meci din grupa C a preliminariilor Campionatului European din 2020 si s-a calificat la turneul final.

INTERVIU: Radu Vlad, WWF Romania -Cca 15% din padurile Romaniei sunt cumva in voia sortii

Radu Vlad lucreaza pentru World Wide Found, organizatia non-guvernamentala lider la nivel global in conservarea naturii si restaurarea ecologica a mediului natural. Radu este unul dintre eroii locali ai campaniei EU Protects care vizeaza cresterea gradului de constientizare cu privire la protectia pe care Uniunea Europeana o asigura cetatenilor sai in fata amenintarilor globale si a altor pericole. in cadrul interviului pentru Hotnews. ro Radu Vlad povesteste despre lupta pentru padurile virgine ale Romaniei, descoperim importanta civilizatiei lemnului si modalitatile prin care putem salva una din cele mai importante rezervatii la nivel european.

VIDEO Mings, Rashford si Sterling, tinta unor strigate de maimuta venite din partea suporterilor bulgari

Meciul dintre selectionatele de fotbal ale Bulgariei si Angliei, din preliminariile EURO 2020, desfasurat luni seara, la Sofia, nu a fost suspendat de arbitru, in ciuda insultelor rasiste adresate de fanii bulgari unor jucatori englezi, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )