Libnet.ro
UNICEF

07:45

Comisarul european pentru energie: Uniunea Europeana va ajuta Ucraina sa isi plateasca facturile la gazul rusesc

B1 B1,
Comisarul european pentru energie: Uniunea Europeana va ajuta Ucraina sa isi plateasca facturile la gazul rusesc

Comisarul european pentru energie, Gunther Oettinger, a declarat vineri ca lucreaza la o solutie pentru a ajuta Ucraina sa-si plateasca facturile la gazul rusesc si a facut apel ca lumea sa nu se panicheze in. continuă pe B1

Comisarul european pentru Energie: UE este decisa sa ajute Ucraina sa isi plateasca factura la gaze

Comisarul european pentru energie Guenther Oettinger a declarat vineri pentru postul de radio austriac ORF, ca lucreaza la un plan pentru a ajuta Ucraina sa isi plateasca factura de gazele importate din Rusia, declarand ca nu exista niciun motiv de panica fata de livrarile de gaze rusesti catre Europa, transmite Reuters.

Uniunea Europeana da patru milioane de euro pentru Canalul Bega

Daca Primaria Timisoara s-a apucat sa faca piste si sa puna bancute pe maul Canalului Bega, Directia Apelor Banat a primit patru milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru a consolida malurile prin montarea de dale de beton.

Georgia vrea sa semneze Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana cel mai tarziu in luna iunie

Georgia intentioneaza sa semneze cel mai tarziu in iunie Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana, a declarat joi ministrul georgian al Afacerilor Externe, Maia Panjikidze, citat de AFP. L-am asigurat pe.

Italia, pe ultimul loc in Uniunea Europeana in adoptarea legislatiei privind comertul ilegal cu lemn

Incepand cu martie 2013, Uniunea Europeana interzice, cu reguli precise, importurile de lemn si produse din lemn din orice tara din lume, in cazul in care acestea provin din exploatarea forestiera ilegala si solicita.

Departamentul pentru Energie vrea sa ceara intre 800 de milioane si 1 miliard de dolari pentru Electrica

Capitalul social al companiei Electrica SA va fi majorat cu 105%, urmand ca actiunile nou emise sa fie listate pe bursa de la Bucuresti si cea din Londra, potrivit notei de fundamentare a unui proiect de Hotarare de Guvern initiat de Departamentul pentru Energie. Listarea se va derula prin oferirea spre subscriere sub forma de actiuni si certificate de depozit avand la baza drepturi de alocare/actiuni suport, in transe, a unui pachet de actiuni reprezentand 105% din capitalul social existent. Departamentul pentru Energie intentioneaza sa ceara intre 800 de milioane si 1 miliard de dolari pentru Electrica.

Vladimir Putin, catre liderii europeni: Datoria Ucrainei ar putea afecta tranzitul de gaze spre Uniunea Europeana

Presedintele rus Vladimir Putin a informat, joi, prin intermediul unei scrisori, mai multi lideri europeni in legatura cu situatia critica a datoriei Ucrainei pentru gazele naturale si cu posibilul impact.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )