Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia de ancheta a prezidentialelor din 2009, DECIZIE DE ULTIMA ORA dupa ce KOVESI a refuzat de patru ori sa se prezinte

B1 B1,
Comisia de ancheta a prezidentialelor din 2009, DECIZIE DE ULTIMA ORA dupa ce KOVESI a refuzat de patru ori sa se prezinte

Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 arunca mingea in curtea ministrului Justitiei, dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi,a refuzat de patru ori sa se prezinte in fata. continuă pe B1

Comisia de ancheta a prezidentialelor din 2009, DECIZIE dupa ce Kovesi a refuzat de patru ori sa se prezinte la audieri

Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 arunca mingea in curtea ministrului Justitiei, dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi,a refuzat de patru ori sa se prezinte in fata.

Comisia de ancheta a prezidentialelor din 2009 a decisa sa sesizeze Ministerul Justitiei cu privire la refuzul lui Kovesi de a se prezenta la audieri

Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 a decis miercuri sa sesizeze Ministerul Justitiei dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat pentru a patra oara de a se prezenta la audieri, informeaza news. ro.

Avocata lui Dragnea, Maria Vasii, va fi audiata la Comisia privind alegerile din 2009

Avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii, urmeaza sa fie audiata luni de Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

Adriean Videanu, la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Fostul prim-vicepresedinte PDL Adriean Videanu s-a prezentat miercuri dimineata in fata Comisiei parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Audierea lui Videanu a inceput la ora 9.

Avocata lui Dragnea, audiata in comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009

Avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii va fi audiata, luni, in Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Maria Vasii a fost chemata in Parlament dupa ce a spus.

Laura Codruta Kovesi refuza pentru a patra oara sa se prezinte la comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009(VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat pentru a patra oara sa se prezinte in fata comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, informeaza B1 TV. Kovesi refuza pentru a.

Kovesi refuza pentru a patra oara sa se prezinte la comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009(VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat pentru a patra oara sa se prezinte in fata comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, informeaza B1 TV. Kovesi refuza pentru a.

Kovesi, chemata din nou la Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009

Membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 au decis luni sa o cheme din nou la audieri pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, relateaza Agerpres.

Kovesi, chemata din nou la audieri de catre Comisia de ancheta a alegerilor din 2009

Membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 au decis luni sa o cheme din nou la audieri pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Propunerea de reinvitare care a.

Avocata Maria Vasii, invitata la audieri la Comisia privind alegerile prezidentiale din 2009, dupa ce a spus ca un judecator a murit in conditii suspecte

Avocata Maria Vasii urmeaza sa fie audiata luni de Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )