Libnet.ro
UNICEF

07:15

Comisia de ancheta privind alegerile din 2009. Udrea: Coldea mi-a spus ca sufrageria lui Oprea a fost un moment istoric

România Liberă România Liberă,
Comisia de ancheta privind alegerile din 2009. Udrea: Coldea mi-a spus ca sufrageria lui Oprea a fost un moment istoric

In MApN se formase un comitet de sprijin pentru fostul presedinte Traian Basescu, iar foarte multe persoane au fost ascultate ilegal, sustine fostul colonel de contra-informatii militare Doru Paraschiv. continuă pe România Liberă

Foarte multe persoane au fost interceptate illegal

Fostul colonel de contrainformatii militare Doru Paraschiv a sustinut, astazi, in Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, ca in Ministerul Apararii se formase un comitet menit sa il ajute pe Traian Basescu sa castige alegerile si ca foarte multe persoane au fost supravegheate fara mandat, el sustinand ca exista urme, potrivit unei surse din presa.

Motivarea CCR in cazul Kovesi - comisia parlamentara: Sefa DNA a refuzat sa participe la clarificarea unor aspecte legate de un eveniment de interes public / Opinie separata a judecatoarei Livia Stanciu: Comisia parlamentara s-a plasat in afara Constitut

Curtea Constitutionala considera ca Laura Codruta Kovesi, a refuzat sa participe la clarificarea unor aspecte legate de un eveniment de interes public, prin refuzul sau transmis Comisiei speciale de ancheta privind alegerile din 2009, se arata in motivarea deciziei din 3 octombrie prin care s-a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Ministerul Public, generat de refuzul procurorului sef al DNA de a se prezenta la audieri in fata comisiei parlamentare. Judecatoarea CCR Livia Stanciu considera insa, intr-o opinie separata, ca au existat incalcari ale Constitutiei in ceea ce priveste constituirea si functionarea comisiei speciale de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Opinii separate au mai avut judecatorii constitutionali Mircea Stefan Minea si Simona-Maya Teodoroiu.

Cum motiveaza Curtea Constitutionala a Romaniei obligatia lui Kovesi de a se prezenta la comisia de ancheta

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) considera ca Laura Codruta Kovesi, prin raspunsul trimis Comisiei speciale de ancheta privind alegerile din 2009, a refuzat sa participe la clarificarea unor aspecte.

CCR se spala pe maini: Kovesi nu a raspuns la cele doua intrebari ale Comisiei de ancheta

Meciul dintre CCR si DNA continua cu o noua runda. Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) afirma ca Laura Codruta Kovesi, prin raspunsul trimis Comisiei speciale de ancheta privind alegerile din 2009, a .

CCR: Kovesi a refuzat sa participe la clarificarea unor aspecte legate de un eveniment de interes public. Stanciu: Comisia s-a plasat in afara Constitutiei

Codruta Kovesi, prin raspunsul trimis Comisiei speciale de ancheta privind alegerile din 2009, a refuzat sa participe la clarificarea unor aspecte legate de un eveniment de interes public, se arata in motivarea deciziei din 3 octombrie a CCR prin care s-a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Ministerul Public, generat de refuzul procurorului-sef al DNA de a se prezenta la audieri.

Ofiter de contrainformatii, dezvaluiri socante in Comisia de ancheta: Armata s-a implicat in alegerile din 2009

Doru Paraschiv a dezvaluit la Comisia de ancheta ca Armata, prin Directia generala de informatii a apararii, s-a implicat in alegerile prezidentiale din 2009, de partea lui Traian Basescu. El a adauga.

Comisia Alegeri 2009. Udrea: PSD voia sa obtina blocarea validarii alegerilor cu ajutorul unor judecatori de la Curtea de Apel. Catalin Voicu se ocupa de asta

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale, a declarat, joi, ca grupul de social-demcorati din jurul lui Mircea Geoana urmareau sa obtina blocarea validarii alegerilor din 2009 cu ajutorul unor judecatori la Curtea de Apel. De acest lucru urma sa se ocupe Catalin Voicu, membru PSD care ar fi pastrat legatura cu diferiti judecatori si care ii ajuta pe colegii sai si cu dosarele penale.

Motivare CCR: Kovesi a refuzat sa participe la clarificarea unor aspecte legate de un eveniment de interes public

CCR considera ca Codruta Kovesi, prin raspunsul trimis Comisiei speciale de ancheta privind alegerile din 2009, a refuzat sa participe la clarificarea unor aspecte legate de un eveniment de interes public, se arata in motivarea deciziei din 3 octombrie prin care s-a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Ministerul Public, generat de refuzul procurorului sef al DNA de a se prezenta la audieri.

Noi dezvaluiri despre alegerile din 2009: Liderii PSD se suspectau de tradare

Audierile de la Comisia parlamentara pentru anchetarea alegerilor din 2009 au adus la suprafata noi detalii despre lupta din interiorul partidelor, cum ar fi faptul ca liderii PSD nu aveau incredere unii in altii, suspectandu-se de tradare.

Crin Antonescu, prima reactie dupa dezvaluirile de la Comisia parlamentara pentru alegerile prezidentiale: Este credibil

Crin Antonescu a avut o prima reactie, dupa ce la audierile de la Comisia parlamentara pentru alegerile prezidentiale din 2009 ofiterul de contrainformatii Doru Paraschiv a afirmat ca s-a lucrat foarte mult l.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )