Libnet.ro
UNICEF

15:15

Comisia de aparare din Senat a aprobat proiectul pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia de aparare din Senat a aprobat proiectul pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot

ACTUALIZARE 12:29 Comisia de aparare a Senatului a aprobat, cu unanimitate de voturi, un raport de adoptare a proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot. *ACTUALIZARE 12:16 Melescanu: Tillerson m-a intrebat cum a fost cu cvorumul in Parlament la aprobarea achizitiei sistemului de rachete Patriot *ACTUALIZARE 11:31 Vicepremierul Ciolacu: Romania trebuie sa-si onoreze angajamentele fata de NATO si SUA. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia de aparare din Senat a aprobat proiectul pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot

ACTUALIZARE 13:52 Mihai Fifor: Sistemul de rachete sol-aer Patriot va fi operational in 2020 Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a afirmat astazi ca sistemul de rachete sol-aer Patriot va fi operational in 2020, anul acesta urmand sa fie achizitionat primul din cele sapte. *ACTUALIZARE 12:29 Comisia de aparare a Senatului a aprobat, cu unanimitate de voturi, un raport de adoptare a proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot. *ACTUALIZARE 12:16 Melescanu: Tillerson m-a intrebat cum a fost cu cvorumul in Parlament la aprobarea achizitiei sistemului de rachete Patriot *ACTUALIZARE 11:31 Vicepremierul Ciolacu: Romania trebuie sa-si onoreze angajamentele fata de NATO si SUA.

Comisia de aparare din Senat a adoptat raportul privind sistemul de rachete Patriot

Comisia de aparare a Senatului a aprobat luni, cu unanimitate de voturi, un raport de adoptare a proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot. Comisia de aparare s-a intrunit la ora 11. 30 pentru dezbaterea si aprobarea raportului in cazul proiectuilui de lege. Actul normativ ar urma sa ajunga luni dupa-amiaza in plenul Senatului, pentru ca marti sa fie dezbatut de Camera Deputatilor, dupa cum a declarat saptamana trecuta Liviu Dragnea.

Comisia de Aparare din Senat, convocata luni in sedinta extraordinara pentru a discuta despre achizitia rachetelor Patriot

Comisia pentru Aparare din Senat se reuneste luni, in sedinta extraordinara, pentru a discuta achizitia rachetelor Patriot, anuntul oficial fiind facut dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca proiectul de lege va intra pe ordinea de zi a sedintei de plen din aceeasi zi.

Senatul dezbate luni proiectul pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot

Proiectul de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot va fi dezbatut luni in Comisia de aparare a Senatului si tot luni urmeaza sa fie votat si in plen, pentru a ajunge marti la Camera Deputatilor, forul decizional in acest caz, scrie news. ro.

Proiectul pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot, aviz pozitiv in Plenul Senatului

Plenul Senatului a aprobat luni, cu 108 voturi pentru si un vot impotriva, adoptarea proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot. Tot luni, initiativa a fost.

Achizitia rachetelor Patriot, aviz pozitiv in comisia pentru aparare din Senat

8232;Romania va trebui sa plateasca anul acesta un miliard de dolari pentru rachetele Patriot, sistemul de aparare urmand sa fie functional din 2019. Legea privind achizitia rachetelor Patriot a fost.

Senatul dezbate astazi proiectul pentru achizitionarea de rachete Patriot

ACTUALIZARE 11:31 Vicepremierul Ciolacu: Romania trebuie sa-si onoreze angajamentele fata de NATO si SUA Romania trebuie sa-si onoreze angajamentele pe care si le-a asumat fata de NATO si partenerul sau strategic, SUA, iar achizitia sistemului de rachete Patriot va intari securitatea tarii noastre si a flancului sud-estic al NATO, sustine vicepremierul Marcel Ciolacu. ------------ Comisia pentru Aparare din Senat se reuneste astazi, de la ora 11:30, pentru dezbaterea proiectului de lege al Guvernului pentru inzestrarea Armatei prin care se vor achizitiona sapte sisteme de rachete sol-aer Patriot.

Senatul dezbate astazi proiectul pentru achizitionarea de rachete Patriot

Comisia pentru Aparare din Senat se reuneste astazi, de la ora 11:30, pentru dezbaterea proiectului de lege al Guvernului pentru inzestrarea Armatei prin care se vor achizitiona sapte sisteme de rachete sol-aer Patriot.

Plenul Senatului a aprobat proiectul de lege pentru achizitia sistemului de rachete Patriot

ACTUALIZARE 19:10 Plenul Senatului a aprobat astazi, cu 108 voturi pentru si un vot impotriva, adoptarea proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot, dupa ce, tot astazi, initiativa a fost aprobata de catre comisia de aparare. *ACTUALIZARE 13:52 Mihai Fifor: Sistemul de rachete sol-aer Patriot va fi operational in 2020 *ACTUALIZARE 12:29 Comisia de aparare a Senatului a aprobat, cu unanimitate de voturi, un raport de adoptare a proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot. *ACTUALIZARE 12:16 Melescanu: Tillerson m-a intrebat cum a fost cu cvorumul in Parlament la aprobarea achizitiei sistemului de rachete Patriot *ACTUALIZARE 11:31 Vicepremierul Ciolacu: Romania trebuie sa-si onoreze angajamentele fata de NATO si SUA.

Senatul dezbate astazi proiectul pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot

Proiectul de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot va fi dezbatut astazi in Comisia de aparare a Senatului si tot astazi urmeaza sa fie votat si in plen, pentru a ajunge marti la Camera Deputatilor, forul decizional in acest caz.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )