Libnet.ro
UNICEF

07:30

Comisia Europeana: 178 de milioane de euro pentru inovatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana: 178 de milioane de euro pentru inovatii

Inovatiile misca lumea. Uneori nu o fac in directia buna, dar aceasta este o alta discutie. Comisia Europeana a anuntat prima serie de investitii directe de capital, efectuate prin intermediul noului Fond al Consiliului European pentru Inovare CEI). continuă pe Ziarul Bursa

Noua companii, amendate cu 26,5 milioane de euro pentru intelegeri anticoncurentiale pe piata comercializarii de masini si utiliaje agrigole

Consiliul Concurentei a anuntat joi ca a sanctionat noua companii active pe piata comercializarii de masini, utilaje si echipamente specializate agricole din Romania cu amenzi in valoare totala de 126. 967 lei aprox. 26,5 milioane de euro) pentru ca si-ar fi fixat preturile de vanzare ale unor produse. Doua companii au recunoscut participarea la practica anticoncurentiala si au beneficiat de reduceri ale amenzilor.

42 de firme europene de tehnologie, finantate de UE cu 178 milioane Euro

Un numar de 42 de startup-uri si firme mici si mijlocii IMM) europene, care dezvolta tehnologii inovatoare, au fost selectate de Comisia Europeana, in primul calup de IMM-uri care vor primi finantari de capital de risc in valoare totala de 178 de milioane de euro, prin noul Fond de investitii al Consiliului European pentru Inovare CEI).

Comisia Europeana a aprobat al doilea vaccin pentru Europa, produs de Moderna

Comisia Europeana a acordat o autorizatie de introducere pe piata conditionata AIC) pentru vaccinul.

Comisia Europeana poarta discutii cu Pfizer-BioNTech pentru suplimentarea achizitiilor de vaccin

Comisia Europeana poarta discutii cu Pfizer si BioNTech asupra posibilitatii de a comanda mai multe doze de vaccin impotriva COVID-19, in afara de cele 300 de milioane de doze prevazute deja in contractul existent, a anuntat un purtator de cuvant al executivului comunitar, conform Reuters.

COMISIA EUROPEANA AVERTIZEAZA: Datoria publica a Romaniei, posibil sa ajunga la 100% din PIB, in 2027

CE: Dupa anii de derapaj fiscal, situatia fiscala a tarii a continuat sa se deterioreze substantial, in 2020 *Romania ar trebui sa evite introducerea de noi masuri cu impact negativ permanent asupra soldului bugetar, considera Comisia *CE solicita sa colaboreze cu Guvernul nostru pe tema bugetului pentru 2021 Comisia Europeana avertizeaza asupra situatiei ingrijoratoare pe care traverseaza economia noastra, apreciind ca situatia fiscala a tarii a continuat sa se deterioreze substantial in 2020. in acest context, CE vrea sa colaboreze cu autoritatile noastre la constituirea proiectului de buget aferent anului in curs. Comisia a trimis catre noul ministru al Finantelor, Alexandru Nazare, o scrisoare, in 29 decembrie, prin care autoritatile de la Bruxelles isi exprima dorinta sa colaboreze cu Guvernul pe tema bugetului pe 2021.

Comisia Europeana a autorizat vaccinul Moderna Este al doilea vaccin anti-Covid autorizat in EU

Comisia Europeana a autorizat miercuri vaccinul anti-Covid realizat de Moderna, dupa ce Agentia Europeana pentru Medicamente a recomandat utilizarea acestui vaccin. Vaccinul produs de Moderna este al doilea vaccin autorizat in UE, dupa cel produs de Pfizer.

Comisia Europeana autorizeaza al doilea vaccin cel creat de Moderna

Comisia Europeana a acordat miercuri o autorizatie de introducere pe piata conditionata AIC) pentru vaccinul impotriva COVID-19 creat de Moderna, acesta fiind al doilea vaccin impotriva COVID-19 autorizat in UE.

Comisia Europeana sprijina parteneriatele interregionale in implementarea proiectelor-pilot inovatoare

Comisia Europeana a anuntat castigatorii unei noi initative de finantare dedicata parteneriatelor interregionale in patru domenii: solutii inovatoare referitoare la problema coronavirusului, economia circulara in sanatate, turismul sustenabil si digital si implementarea tehnologiilor bazate pe hidrogen in regiunile in cu emisii intense in urma utilizarii carbunelui.

MARCEL CIOLACU: Comisia Europeana confirma ca Guvernul Citu va fi obligat sa ia masuri de consolidare fiscala - adica austeritate

Comisia Europeana este alertata ca datoria publica a Romaniei va ajunge la 100% din PIB si confirma ca Guvernul Citu va fi obligat sa ia masuri de consolidare fiscala - adica austeritate, a sustinut, astazi, presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Comisia Europeana a autorizat vaccinul anti-COVID Moderna

Comisia Europeana a autorizat miercuri vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de compania americana M.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )