Libnet.ro
UNICEF

05:15

Comisia Europeana va acorda 21 milioane lei pentru digitalizarea sistemului medical din Romania

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana va acorda 21 milioane lei pentru digitalizarea sistemului medical din Romania

Ministerul Sanatatii si Directiile de Sanatate Publica urmeaza sa simplifice prin digitalizare, in urmatoarea perioada, procedurile de autorizare si avizare din sistemul medical prin intermediul unui proiect cu finantare europeana. Scopul acestui proiect este reducerea birocratiei in sistemul medical. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana a cerut Romaniei un calendar de dereglementare a pretului gazelor pe 18 luni

Comisia Europeana a cerut autoritatilor romane un calendar de dereglementare a pretului gazelor de productie interna, pentru a renunta la procedura de infringement impotriva Romaniei, au afirmat, joi,.

Transelectrica, sanctionata de Autoritatea din Energie cu 2,4 milioane lei

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anuntat miercuri ca a fost amendata de catre Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) cu 2,4 milioane lei, pentru un numar de sapte contraventii, si acum ia in calcul sa conteste in instanta sanctiunea.

Comisia Europeana a cerut Romaniei un calendar de dereglementare a pretului gazelor pe 18 luni

Comisia Europeana a cerut autoritatilor romane un calendar de dereglementare a pretului gazelor de productie interna, pentru a renunta la procedura de infringement impotriva Romaniei, au afirmat, joi, reprezentantii Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), intr-o intalnire cu presa.

Comisia Europeana, anunt sumbru pentru britanici: Marea Britanie trebuie sa plateasca 43 de miliarde de euro, indiferent daca iese din UE cu un acord sau fara

Comisia Europeana a avertizat, luni, Marea Britanie ca va trebui sa achite obligatii financiare in valoare de 43 de miliarde de euro, indiferent daca Brexitul se va finaliza cu un acord sau fara, potrivit.

Transelectrica, amendata cu 2,4 milioane de lei de Autoritatea de Reglementare in Energie

Transportatorul national de energie Transelectrica a anuntat miercuri ca a primit o amenda de 2,4 milioane lei de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), potrivit unui comunicat al companiei, transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Opt proiecte de investitii, in valoare de 2 milioane de lei, pentru dezvoltarea satelor, finantate prin ADI Ialomita

Consiliului Judetean Ialomita a semnat inca opt contracte de finantare pentru dezvoltarea comunitatilor locale. Prin intermediul ADI Ialomita, finantata de catre Consiliul Judetean, vor fi dezvoltate opt proiecte, in valoare totala de 2. 67 lei. 272,27 lei va fi contributia UAT-urilor si 1. 40 lei reprezinta suma solicitata din Programul Judetean de Dezvoltare Locala.

Transelectrica a fost amendata cu 2,4 milioane lei de autoritatea de reglementare, insa ar putea plati doar 35.000 lei

Transportatorul national de energie Transelectrica a anuntat miercuri ca a primit o amenda de 2,4 milioane lei de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), potrivit unui comunicat al companiei. insa, conform legii, Transelectrica are posibilitatea de a achita in termen de cel mult 15 zile de la data comunicarii procesului verbal, jumatate din minimul amenzii totale prevazute de actul normativ, in cuantum de 70. 000 lei, ceea ce inseamna doar 35. 000 lei.

Transelectrica, amendata cu 2,4 milioane de lei: Compania vrea sa conteste sanctiunea in instanta

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anuntat miercuri ca a fost amendata de catre Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) cu 2,4 milioane lei, pentru un numar de.

MFP a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 600 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 49 luni, la un randament mediu de 3,6% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Atentie la cumparaturi! Amenzi de 1 milion de lei pentru vanzarea in conditii improprii a bauturilor racoritoare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor,prin organele sale teritoriale, a desfasurat in perioada 29. 2019, o actiune de control privind conformitatea si modul de etichetare, prezentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )