Libnet.ro
UNICEF

22:00

Comisia Europeana aloca fonduri pentru lapte, fructe si legume acordate elevilor. Cat primeste Romania

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana aloca fonduri pentru lapte, fructe si legume acordate elevilor. Cat primeste Romania

Comisia Europeana finanteaza si anul acesta programul prin care se acorda elevilor fructe, legume si produse lactate. Suma alocata in acest an, la nivel european, este de 250 de milioane de euro. Romania va primi suma de 17,68 milioane de euro pentru a asigura gustarile zilnice ale scolarilor. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana finanteaza distribuirea de lapte, fructe si legume catre scolarii europeni

Odata cu inceputul unui nou an scolar, programul Uniunii Europene de incurajare a consumului de fructe, legume si lapte in scoli va fi reluat in tarile UE care participa la el in anul scolar 2019 - 2020, informeaza un comunicat al executivului comunitar.

Comisia Europeana a aprobat finantarea pentru construirea podului suspendat de la Braila. Ministrul Roxana Minzatu: Speram sa continuam cu investitii cu fonduri europene de acest tip. VIDEO

Comisia Europeana a anuntat, vineri seara, ca a aprobat finantarea pentru construirea podului suspendat de la Braila. in acelasi timp, au fost aprobate si finantarile pentru extinderea retelelor de apa.

Comisia Europeana a aprobat finantarea podului de la Braila

Podul suspendat peste Dunare de la Braila va fi finantat din fonduri europene, dupa ce Comisia Europeana a admis solicitarea Romaniei in acest sens.

Dancila: Comisia Europeana a aprobat finantarea podului suspendat de la Braila si retelei de apa Cluj-Salaj

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri au fost alocate fonduri europene pentru podul de la Braila si pentru extinderea retelei de apa Cluj-Salaj, prin Programul Operational Infrastructura Mare, relateaza Mediafax.

Securitatea cibernetica a retelelor 5G in UE: Romania a completat un chestionar transmis de Comisia EuropeanaMasurile la nivelul UE vor fi anuntate pana la sfarsitul lui 2019

Romania a transmis catre Bruxelles, in data de 2 iulie, evaluarea la nivel national a riscurilor si vulnerabilitatilor asociate tehnologiilor 5G, conform recomandarii facute in luna martie din acest an de Comisia Europeana, a precizat pentru HotNews. ro Ministerul Comunicatiilor. Evaluarea a avut in vedere completarea unui chestionar pus la dispozitie de Bruxelles, referitor la principalele riscuri, vulnerabilitati si amenintari in domeniul securitatii cibernetice a retelelor 5G. Vezi in articol ce spune Ministerul despre Memorandumul semnat intre Romania si SUA cu privire la dezvoltarea tehnologiei 5G.

Podul peste Dunare de la Braila primeste 363 de milioane de euro de la Comisia Europeana

Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea podului peste Dunare in orasul Braila, cel mai mare proiect de infrastructura de dupa 1989, potrivit unui comunicat de presa emis de Reprezentanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )