Libnet.ro
UNICEF

11:31

Comisia Europeana aloca suplimentar 100 de milioane de euro pentru dezvoltarea unor vaccinuri impotriva COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana aloca suplimentar 100 de milioane de euro pentru dezvoltarea unor vaccinuri impotriva COVID-19

Comisia Europeana a anuntat miercuri ca va cofinanta, cu 100 de milioane de euro, o cerere de propuneri lansata de Coalitia pentru inovare in domeniul pregatirii in eventualitatea aparitiei unei epidemii CEPI) pentru a sprijini dezvoltarea rapida de vaccinuri impotriva coronavirusului. Sprijinul UE face parte din angajamentul Comisiei de a investi 1 miliard de euro din programul Orizont 2020, programul UE pentru cercetare si inovare. continuă pe Hotnews

UE pluseaza 100 de milioane euro pentru dezvoltarea de vaccinuri anti-COVID

Comisia Europeana va cofinanta, cu 100 de milioane de euro, o cerere de propuneri lansata de Coalitia pentru inovare in domeniul pregatirii in eventualitatea aparitiei unei epidemii CEPI) pentru a sprijini dezvoltarea rapida de vaccinuri impotriva coronavirusului. Sprijinul UE face parte din angajamentul Comisiei de a investi 1 miliard de euro din programul Orizont 2020, programul UE pentru cercetare si inovare, se arata intr-un comunicat transmis de CE.

UE ofera 100 de milioane de euro pentru dezvoltarea de vaccinuri impotriva COVID-19

Comisia Europeana va cofinanta, cu 100 de milioane de euro, o cerere de propuneri lansata de Coalitia pentru inovare in domeniul pregatirii in eventualitatea aparitiei unei epidemii CEPI) pentru a sprijini dezvoltarea rapida de vaccinuri impotriva coronavirusului, a transmis CE intr-un comunicat de presa.

Comisia Europeana ofera 64,7 milioane de euro tarilor sarace din Africa de Sud

Un ajutor umanitar in valoare de 64,7 milioane EUR vine din partea Comisiei Europene, pentru tarile din regiunea Africii de Sud. Scopul este de a ajuta persoanele care au nevoie de asistenta sa faca fata pandemiei de COVID-19, conditiilor meteorologice extreme, precum si altor crize, transmite un comunicat de presa al reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Nou fond de 443 milioane Euro pentru firme IT europene

Startup-urile europene de tehnologie, aflate in faza de crestere, vor putea obtine noi finantari de capital de risc, de la un fond de investitii in valoare de 443 de milioane de euro, lansat miercuri.

A fost semnat acordul cu UE pentru imprumutul de 100 de milioane de euro

Ministrul Finantelor, Serghei Puscuta, si guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Octavian Armasu, au semnat marti, 21 iulie, acordul de imprumut dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana privind asistenta macro-financiara in valoare de 100 de milioane de euro si Memorandumul de intelegere in acest sens, transmite IPN.

Dilema cheltuirii banilor UE: Opinia specialistilor versus cea a PSD. Ce conditii a pus Comisia Europeana

Fondurile de aproape 80 de miliarde de euro de la Uniunea Europeana alocate Romaniei au aprins din nou imaginatia liderului PSD, Marcel Ciolacu, care ar vrea sa fie cheltuiti in scopuri sociale, in ciuda conditiilor impuse de oficialii europeni.

COMISIA EUROPEANA: Pretul platit transportatorilor rezulta din interactiunea ofertei si cererii pe o piata liberalizata

Comisia Europeana CE) a raspuns Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) ca structura costurilor si rentabilitatea fiecarui operator de transport rutier sunt determinate de mai multi factori care depind, partial, de performanta activitatii si de alegerile fiecarui operator si ca preturile de transport diferite oferite operatorilor de transport rutier, pentru aceeasi activitate in acelasi loc, nu reprezinta o problema de concurenta, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei de uniunea patronala.

FLORIN CITU: Comisia Europeana confirma scenariul de baza cu care lucrez

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca datele prezentate de Comisia Europeana confirma scenariul pe care l-a prezentat, respectiv, revenirea rapida a economiei. Va garantez ca vom aplica cele mai bune masuri pentru a reduce semnificativ contractia economica, a transmis Citu.

Comisia Europeana confirma o revenire a economiei Romaniei, sustine ministrul Citu

Comisia Europeana confirma ca masurile luate de Guvernul Orban au determinat o repornire a economiei.

Florin Citu, despre revenirea economiei: Comisia Europeana confirma ca masurile luate de guvernul PNL sunt foarte bune (FOTO)

Comisia Europeana CE, n. r. ) a confirmat, potrivit unui anunt facut duminica de ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, pe pagina sa de Facebook, scenariul de baza de revenire in V a economiei din Romania,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )