Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comisia Europeana a amendat pentru cartel doi producatori de componente auto

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a amendat pentru cartel doi producatori de componente auto

Doi producatori de componente auto Autoliv si TRW) vor plati o amenda de 368 milioane de euro pentru ca s-au inteles intre ei in scopul fixarii preturilor la scaune, airbaguri si volane livrate producatorilor auto din Europa, a anuntat ieri Comisia Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

COMISIA EUROPEANA: Amenda de 368 milioane euro pentru Autoliv si TRW

Doi producatori de componente auto Autoliv si TRW) vor plati o amenda de 368 milioane de euro pentru ca s-au inteles intre ei pentru fixarea preturilor la scaune, airbaguri si volane livrate producatorilor auto din Europa, a anuntat astazi Comisia Europeana.

DORU VISAN, SECRETAR DE STAT IN MINISTERUL ENERGIEI: Plafonarea preturilor la electricitate este prevazuta de Comisia Europeana

Componenta nucleara reprezinta o securitate energetica aparte si trebuie lasata ca atare, a notat secretarul de stat Masura de plafonare a preturilor la electricitate este prevazuta de Comisia Europeana, atunci cand preturile cresc foarte mult, ca o masura temporara, pe maximum trei ani, cu obligativitate de a reveni la pret liber, ne-a declarat Doru Visan, secretar de stat in Minis-terul Energiei.

Comisia Europeana avertizeaza asupra unei recesiuni daca riscurile internationale se materializeaza

Comisarul european pentru buget si resurse umane, Gunther Oettinger, a avertizat, marti, la Nueva Economia Forum ca stagnarea sau recesiunea in 2019-2020 nu este departe, daca se materializeaza incertitudinile geopolitice, cum ar fi tensiunea comerciala dintre SUA si China, crizele din Turcia si din Venezuela sau Brexit, potrivit El Economista, citat de Rador.

IN STATELE UNITE Bank of America si RBS, date in judecata pentru cartel

Bank of America Corp. si Royal Bank of Scotland Group Plc RBS) au fost actionate in instanta, in SUA, de investitori care pretind ca bancile au fost implicate intr-un cartel ce cuprinde opt societati financiare care au manipulat pretul obligatiunilor guvernamentale europene, anunta Reuters, precizand ca aceasta piata a bondurilor valoreaza 9,4 trilioane de dolari.

Tudorel Toader a anuntat ca isi va prezenta raportul activitate pentru cei doi ani petrecuti la Ministerul Justitiei

In pline proteste ale magistratilor, ministrul Tudorel Toader a anuntat ca luni isi va prezenta raportul de activitate dupa doi ani de mandat petrecuti in fruntea Ministerului Justitiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2308 seconds )