Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana amendeaza Google cu 5 miliarde de dolari, pentru sistemul de operare Android

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana amendeaza Google cu 5 miliarde de dolari, pentru sistemul de operare Android

Comisia Europeana a amendat Google cu 4,34 de miliarde de euro 5miliarde de dolari), pentru folosirea neloiala a sistemului de operare Android, prin intermediul caruia au promovat diverse. continuă pe Antena3

Comisia Europeana amendeaza Google cu 4,34 miliarde euro si o someaza sa puna capat n 90 de zile practicilor ilegale

Comisia Europeana a anuntat o amenda record de 4,34 miliarde euro pentru Alphabet Google), despre care spune ca a abuzat de pozitia sa dominanta in utilizarea sistemului Android. Comisia spune ca noi amenzi vor urma, daca practicile ilegale nu inceteaza in trei luni. Comisia Europeana a deschis oficial acum trei ani o ancheta antitrust referitoare la comportamentul companiei Google in ceea ce priveste sistemul de operare mobil Android. Google a fost amendata in iunie anul trecut cu 2,42 miliarde euro de catre CE pentru faptul ca a abuzat de pozitia sa dominanta in cautarile online pentru a favoriza comparatorul sau de preturi Google Shopping.

Wall Street Journal: Google, amendat de Comisia Europeana cu suma record de 5 miliarde de dolari

Comisia Europeana va amenda Alphabet Google) cu 5,06 miliarde dolari, au declarat surse apropiate discutiilor pentru scrie Wall Street Journal. Comisia Europeana a deschis oficial acum trei ani o ancheta.

Wall Street Journal: Google va fi amendata de Comisia Europeana cu suma record de 5 miliarde de dolari

Comisia Europeana va amenda Alphabet Google) cu 4,34 miliarde euro 5,06 miliarde dolari), scrie Wall Street Journal, citand surse apropiate discutiilor. Decizia formala va fi comunicata cel tarziu la ora 14.

Comisia Europeana vrea sa amendeze Google pentru Android

Comisia Europeana va amenda Google pentru sistemul de operare Android, gigantul american fiind acuzat anterior de abuz de pozitie dominanta, prin faptul ca obliga producatorii de smartphone-uri sa instaleze.

Lovitura pentru contestatarii lui GEORGE SOROS! Comisia Europeana pregateste SANCTIUNI

Comisia Europeana probabil va initia, joi, o procedura de infringement impotriva Ungariei in legatura cu pachetul de legi Stop Soros, adoptat luna trecuta, relateaza MTI, care citeaza oficiali.

Kim Kardashian si Selena Gomez cer 500.000 de dolari pentru un post pe Instagram! Kylie Jenner cere dublu!

Kim Kardashian a primit 500. 000 de dolari pentru o postare pe Instagram prin care promova pastilele care sa combata greturile din timpul sarcinii. Sora mai mica, Kylie cere 1 milion de dolari pentru o singura postare.

Doneaza 250.000 de dolari pentru sprijinirea refugiatilor

Asociatia Presei Straine de la Hollywood Hollywood Foreign Press Association - HFPA), organizatia care acorda Globurile de Aur, a anuntat ca va dona 250. 000 de dolari pentru sprijinirea refugiatilor de la granita de sud a Statelor Unite.

Comisia Europeana va anunta miercuri o amenda de cteva miliarde de euro la adresa Google, pentru sistemul de operare Android - surse

Bruxelles-ul va anunta miercuri ca amendeaza cu o suma enorma Google, pentru abuz de pozitie dominanta in utilizarea sistemului de operare Android, spun surse citate de AFP. Anuntul va veni intr-un moment deja dificil pentru relatiile SUA-UE. Sistemul Android este instalat pe 80% dintre smartphone-urile din piata.

Google contesta amenda record de 5 miliarde de dolari impusa de Comisia Europeana

Google va face apel impotriva deciziei Comisiei Europene de a impune gigantului american o amenda record de 4,34 miliarde de euro, pentru restrictiile ilegale impuse producatorilor de smartphone-uri ce utilizeaza si.

Amenda-record pe care Google a primit-o astazi de la Comisia Europeana. Ce se intampla cu sistemul de operare Android

Google a fost lovita tare astazi de o decizie a Comisiei Europene, care a amendat compania din Mountain View, California, pentru concurenta neloiala in ceea ce priveste sistemul de operare Android.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )