Libnet.ro
UNICEF

15:30

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic si stabilirea de noi cerinte pentru producatori, a declarat comisarul pentru mediu, oceane si pescuit, Virginijus Sinkevicius, intr-un interviu acordat cotidianului german Die Welt. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic si stabilirea de noi cerinte pentru producatori, a declarat comisarul pentru mediu, oceane si pescuit, Virginijus Sinkevicius, intr-un interviu acordat cotidianului german Die Welt citat.

Comisia Europeana ia in calcul interzicerea ambalajelor din plastic

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic si stabilirea de noi cerinte pentru producatori, a declarat comisarul pentru mediu, oceane si pescuit, Virginijus Sinkevicius, intr-un interviu acordat cotidianului german Die Welt, preluat de Agerpres.

Comisia Europeana verifica daca Romania ia masurile necesare pentru inchiderea a zeci de gropi de gunoi

Comisia Europeana analizeaza daca autoritatile romane iau rapid masurile necesare pentru inchiderea sau reabilitarea a 48 de depozite de deseuri, din totalul celor 68 care sunt supuse unei decizii a Curtii de Justitie a UE, transmite Mediafax.

Comisia Europeana isi dezvaluie marti planul pentru finantarea tranzitiei energetice

Comisia Europeana va dezvalui marti la Strasbourg planul sau de finantare a tranzitiei energetice, plan care va avea in centru un Fond de tranzitie al carui obiectiv este sa mobilizeze investitii de pana la 100 miliarde de euro, transmite AFP.

Razvan Cuc: Autostrada Sibiu-Pitesti, suspendata de Comisia Europeana. Reactia ministrului Transporturilor

Fostul ministru al Transporturilor Razvan Cuc sustine, sambata, ca finantarea pentru autostrada Sibiu-Pitesti este suspendata de catre Comisia Europeana din cauza unor probleme de mediu, iar Guvernul refuza sa spuna ceva despre subiect.

Guvernul dezminte afirmatiile facute de Razvan Cuc: Comisia Europeana nu a trimis nicio scrisoare de suspendare a finantarii autostrazii Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana nu a transmis nicio scrisoare de suspendare a finantarii din fonduri europene a autostrazii Sibiu-Pitesti, ci o scrisoare de observatii prin care cere informatii suplimentare cu privire la acest proiect, a transmis Ministerul Fondurilor Europene, la solicitarea Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )