Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana anunta ca ii acopera Romaniei cheltuieli de peste 300 de milioane de euro pentru Autostrada Cernavoda - Constanta

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana anunta ca ii acopera Romaniei cheltuieli de peste 300 de milioane de euro pentru Autostrada Cernavoda - Constanta

Comisia Europeana a hotarat sa acopere costurile de constructie a tronsonului Cernavoda - Constanta din Autostrada Soarelui, finantat initial de statul roman printr-un imprumut, a anuntat, marti, executivul comunitar intr-un comunicat de presa emis de cabinetul comisrului european pentru Politica Regionala Corina Cretu. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana va acoperi cheltuieli de peste 300 de milioane de euro pentru Autostrada Cernavoda - Constanta

Comisia Europeana a hotarat sa acopere costurile de constructie a tronsonului Cernavoda - Constanta din Autostrada Soarelui, finantat initial de statul roman printr-un imprumut, relateaza HotNews. Prin.

Comisia Europeana nu are planuri pentru un serviciu secret al UE

Comisia Europeana a anuntat ca nu are niciun plan privind infiintarea unui serviciu secret al Uniunii Europene, transmite EUObserver, citand-o pe purtatoarea de cuvant a CE, Natasha Bertaud.

Comisia Europeana va acoperi retroactiv 305 milioane de euro din costurile de constructie pentru tronsonul Cernavoda-Constanta din Autostrada Soarelui

Comisia Europeana a hotarat ieri, sa acopere 85% din costurile de constructie pentru tronsonul Cernavoda - Constanta din Autostrada Soarelui, finantat initial de statul roman printr-un imprumut, suma totala ridicandu-se la 305,7 milioane de euro.

Comisia Europeana a intrerupt fondurile UE catre Romania pe Axa IT din POS CCE, pentru nereguli la achizitiile publice

Comisia Europeana a intrerupt, la sfarsitul anului 2014, platile de fonduri europene catre Romania pe Axa 3 - Tehnologia Informatiilor si Comunicatiilor pentru sectorul privat si public din Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), pentru nereguli la achizitiile publice efectuate in anumite proiecte europene, a relatat, luni, Romania libera.

Comisia Europeana a anuntat ca nu are niciun plan pentru infiintarea unui serviciu secret al UE

Comisia Europeana a anuntat ca nu are nicun plan pentru crearea unui serviciu secret al Uniunii Europene, informeaza EUObserver. intrebata daca Bruxelles-ul are in plan infiintarea unui serviciu de informatii.

Comisia Europeana nu are nici un plan pentru un serviciu secret al UE

Comisia Europeana a anuntat ca nu are nici un plan pentru infiintarea unui serviciu secret al Uniunii Europene, relateaza EUObserver. Reamintim ca ideea, enuntata public pentru prima oara de ex-comisarul pentru justitiei Viviane Reging in 2013, a fost repusa in discutie imediat dupa atentatele de la Charlie Hebdo.

EXCLUSIV. Comisia Europeana confirma declaratiile lui Vanghelie

Comisia Europeana confirma o corespondenta cu autoritatile romane pe tema neregulilor cheltuirii fondurilor UE, in cadrul careia a decis suspendarea unor plati. La sfarsitul anului trecut, Marian Vanghelie a vorbit despre o hartie de la Bruxelles care ar incrimina firme controlate de Sebastian Ghita si Liviu Dragnea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )