Libnet.ro
UNICEF

05:30

Comisia Europeana anunta semnarea primului contract cu AstraZeneca, pentru achizitionarea a 300 de milioane de doze impotriva Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana anunta semnarea primului contract cu AstraZeneca, pentru achizitionarea a 300 de milioane de doze impotriva Covid-19

Comisia Europeana anunta ca a semnat primul contract cu AstraZeneca, companie farmaceutica anglo-suedeza, care va permite achizitionarea unui vaccin impotriva Covid-19 pentru toate statele membre ale UE, precum si donarea catre tarile cu venituri mici si medii sau redirectionarea catre alte tari europene. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Comisia Europeana a semnat primul contract cu AstraZeneca, pentru achizitionarea a 300 de milioane de doze

Comisia Europeana CE) a semnat, joi, primul contract cu AstraZeneca, companie farmaceutica anglo-suedeza, care va permite achizitionarea unui vaccin anti-Covid pentru toate statele membre ale UE, precum si donarea.

UE a semnat un contract cu AstraZeneca pentru achizitionarea vaccinului anti-COVID

Comisia Europeana a anuntat, joi, semnarea unui contract in numele statelor membre ale Uniunii Europene cu grupul farmaceutic britanic AstraZeneca, pentru cel putin 300 de milioane de doze ale unui vaccin anticoronavirus.

Comisia Europeana a semnat cu AstraZeneca primul contract pentru achizitia unui potential vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a anuntat joi semnarea, in numele statelor membre ale UE, a unui contract cu compania farmaceutica britanico-suedeza AstraZeneca pentru achizitia a 300 de milioane de doze din vaccinul impotriva COVID-19 aflat in prezent in faza experimentala, a anuntat executivul comunitar, relateaza Reuters si EFE, conform Agerpres.

Primul contract semnat de Comisia Europeana pentru achizitia unui potential vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a anuntat joi semnarea, in numele statelor membre ale UE, a unui contract cu compania farmaceutica britanico-suedeza AstraZeneca, pentru achizitia a 300 de milioane de doze din vaccinul impotriva COVID-19 aflat in prezent in faza experimentala, a anuntat executivul comunitar, relateaza Reuters si EFE.

Comisia Europeana aproba ajutorul de stat pentru IMM-uri in valoare de 935 milioane de euro

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat schema de ajutor de stat in valoare de 4,521 miliarde de lei 935 milioane de euro) introdusa de Romania pentru a sustine companiile afectate de pandemia de coronavirus, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, conform Agerpres.

Comisia Europeana a aprobat ajutorul de stat de 935 milioane de euro, cerut de Romania pentru IMM-uri si marile companii

Comisia Europeana a aprobat schema de ajutor de stat in valoare de 4,521 miliarde de lei 935 milioane de euro) introdusa de Romania pentru a sustine companiile afectate de pandemia de coronavirus, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Comisia Europeana pune banii jos pentru 300 de milioane de doze de vaccin: in cine are incredere

De la inceputul anului, cercetatorii din toata lumea cauta solutii pentru a dezvolta un vaccin. Americanii, chinezii, dar si europenii au intrat in cursa. Mesajul dat acum de Comisia.

Ajutorul de stat pentru IMM-uri, aprobat de Comisia Europeana

Oficialii de la Bruxelles au anuntat, ieri, ca a fost aprobata schema de ajutoare solicitata de autoritatile de la Bucuresti pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii afectate de pandemia de coronavirus.

Comisia Europeana aproba o schema de ajutor de 935 de milioane de euro pentru IMM-urile din Romania

Oschemade ajutoaredestinata Romaniei, invaloarede935demilioanedeeuro, a fostaprobatadeComisiaEuropeana. Banii sunt alocati pentru.

Comisia Europeana aproba o schema de ajutor de 935 de milioane de euro pentru IMM-urile din Romania

Oschemade ajutoaredestinata Romaniei, invaloarede935demilioanedeeuro, a fostaprobatadeComisiaEuropeana. Banii sunt alocati pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2037 seconds )