Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana aproba masuri pentru siguranta retelelor 5G

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana aproba masuri pentru siguranta retelelor 5G

Huawei, liber la 5G in Europa Comisia Europeana a anuntat, ieri, aprobarea unui set comun de masuri de atenuare convenite de statele membre pentru a raspunde riscurilor de securitate legate de introducerea tehnologiei 5G, a cincea generatie de retele mobile. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a stabilit setul de instrumente al UE si etapele urmatoare pentru implementarea tehnologiei 5G

Comisia Europeana aproba miercuri setul comun de instrumente cuprinzand masuri de atenuare convenite de statele membre pentru a raspunde riscurilor de securitate legate de introducerea tehnologiei 5G, a cincea.

Tehnologia 5G. Comisia Europeana a aprobat masurile pentru atenuarea riscurilor de securitate

Comisia Europeana a aprobat miercuri setul comun de instrumente cuprinzand masuri de atenuare convenite de statele membre pentru a raspunde riscurilor de securitate legate de introducerea tehnologiei 5G, a cincea generatie de retele mobile.

Corina Cretu: Nu exista nici la aceasa ora un proiect depus la Comisia Europeana pentru finantarea Autostrazii Targu Mures Iasi

Eurodeputatul Corina Cretu, fost comisar european pentru politica regionala, afirma, intr-un interviu pentru caleaeuropeana. ro, ca nu exista nici la aceasta ora un proiect depus la Comisia Europeana pentru finantarea Autostrazii Targu Mures Iasi, scrie G4Media.

Citu: Comisia Europeana va declansa in martie procedura de deficit excesiv

Florin Citu, ministrul Finantelor, a declarat intr-un interviu pentru G4Media. ro ca se asteapta ca procedura de deficit excesiv sa fie declansata de Comisia Europeana in martie, cel tarziu aprilie, si acuza PSD pentru deficitul bugetar de peste 4% din PIB din 2019.

Comisia Europeana a activat Mecanismul de Protectie Civila pentru repatrierea europenilor din China

Comisia Europeana a activat Mecanismul de Protectie Civila dupa ce Franta a solicitat asistenta pentru repatrierea cetatenilor europeni aflati in Wuhan, China, zona cel mai puternic afectata de.

Noul Coronavirus: Comisia Europeana va cofinanta repatrierea cetatenilor europeni din China O prima solicitare, din partea Frantei

Comisia Europeana a anuntat marti seara ca a activat Mecanismul de protectie civila in urma unei solicitari de ajutor din partea Frantei pentru repatrierea cetatenilor europeni aflati in Wuhan, centrul epidemiei de coronavirus, care a provocat peste 100 de decese si a afectat deja 12 state, din Asia si Australia si pana in Europa si America de Nord. Aceasta inseamna ca CE va cofinanta repatrierea din China a cetatenilor din statele membre.

Ministrul Sanatatii anunta masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului: Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Pe aeroporturile internationale s-a creat o linie de acces pentru pasagerii care vin din China, dar si pentru cetatenii chinezi. Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China De acum cateva zile s-a creat .

Legea privind comercializarea produselor romanesti, contestata la Comisia Europeana. Discutiile continua de cativa ani

Legea privind comercializarea produselor romanesti, Legea nr. 1502016, despre care producatorii autohtoni spun ca nu s-a aplicat niciodata, iar reprezentantii supermarketurilor ca este imposibil de aplicat, a adus, totusi, o schimbare in piata de retail pe segmentul de produse alimentare. A creat apetitul pentru produsele romanesti. Marile retele s-au temut de o revolta puternica din partea producatorilor, dupa modelul Frantei, a spus Nini Sapunaru, secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in emisiunea Agro Jurnal de la Digi24. Astfel, au aparut spatiile destinate exclusiv produselor romanesti si s-a redus timpul de plata a produselor de catre comercianti, potrivit fermierinromania. ro.

Masuri pentru incetarea raspandirii gripei! Ministerul Educatiei a anuntat ce scoli si gradinite suspenda cursurile

Ministerul Educatiei anunta in foarte scurt timp ce scoli si gradinite raman inchise din cauza gripei. Masura este necesara pentru a incerca stoparea raspandirii si mai rapide a virusului, spun autoritatile.

Masuri pentru incetarea raspandirii gripei! Ministerul Educatiei anunta ce scoli si gradinite vor ramane inchise

Ministerul Educatiei anunta in foarte scurt timp ce scoli si gradinite raman inchise din cauza gripei. Masura este necesara pentru a incerca stoparea raspandirii si mai rapide a virusului, spun autoritatile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )