Libnet.ro
UNICEF

12:00

Comisia Europeana aproba o noua denumire protejata pentru un vin din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana aproba o noua denumire protejata pentru un vin din Romania

Comisia Europeana a aprobat astazi cererea pentru includerea vinului Adamclisi din Romania in Registrul european al produselor cu denumire de origine protejata DOP). continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a semnat un contract pentru medicamentul remdesivir

Executivul Uniunii Europene a anuntat miercuri ca a semnat un contract cu compania Gilead pentru medicamentul remdesivir pentru 30. 000 de pacienti, livrarile urmand sa fie facute la inceputul lunii august, conform Reuters.

Comisia Europeana a aprobat 47 milioane de euro pentru constructia unui spital la Craiova

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat o investitie in valoare de 47 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru constructia unui spital regional de urgenta cu 800 de paturi la Craiova, care ar putea fi gata in 2026, scrie News. ro.

Comisia Europeana aloca 47 de milioane de euro pentru construirea unui spital de urgenta in Craiova

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 47 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru construirea unui spital regional de urgenta cu peste 800 de paturi in Craiova.

Un vin din Dobrogea va avea denumire protejata la nivelul UE

Comisia Europeana a aprobat cererea de inscriere a vinului Adamclisi din Romania in Registrul denu.

Vinul romanesc Adamclisi, inclus de UE in Registrul denumirilor de origine protejate

Comisia Europeana a aprobat cererea de inscriere a vinului Adamclisi din Romania in Registrul denumirilor de origine protejate DOP), informeaza executivul european intr-un comunicat.

Comisia Europeana are in vedere financializarea economiei europene dupa modelul american

Comisia simplifica prospectul de oferta pentru companiile de pe continent * Comisia gaseste cerintele MiFIDMiFIR ca fiind excesiv de impovoratoare, impiedicand dezvoltarea pietelor europene * Iancu Guda este de parere ca modificarile propuse de Comisie sunt subtiri si ca nu vor duce la un declic pentru finantarea prin pietele de capital * Adrian Codirlasu: Cred ca Uniunea Europeana va fi surpriza placuta a acestei crize Reglementarile stricte in domeniul financiar reprezinta o norma in Uniunea Europeana. Pandemia Covid-19 duce totusi la modificarea ortodoxiei europene cu privire la pietele de capital. Comisia Europeana, executivul Uniunii Europene, a decis vineri sa modifice reglementarile ce se aplica pietelor financiare astfel incat sa inlesneasca accesul companiilor la finantare pe pietele de capital si sa faciliteze practica securitizarii in scopul sprijinirii bancilor europene.

Comisia Europeana a cumparat Remdesivir pentru tratarea a 30.000 de pacienti cu forme severe de COVID-19 din UE

Comisia Europeana a anuntat, miercuri, ca a semnat un contract cu Gilead pentru medicamentul sau impotriva COVID-19, Remdesivir, si a cumparat dozele necesare pentru tratarea a 30. 000 de pacienti cu forme severe.

Facebook da in judecata Comisia Europeana pentru natura excesiva a informatiilor solicitate in investigatii

Facebook a dat in judecata Comisia Europeana, care este autoritatea de reglementare in domeniul antitrust din UE, pentru ca solicita informatii excesive, dincolo de ceea ce ar fi necesar, inclusiv detalii foarte personale, pentru investigatiile referitoare la datele si piata companiei, a anuntat luni operatorul retelei sociale.

Facebook da in judecata Comisia Europeana pentru natura excesiva a informatiilor solicitate in investigatii

Facebook a dat in judecata Comisia Europeana, care este autoritatea de reglementare in domeniul antitrust din UE, pentru ca solicita informatii excesive, dincolo de ceea ce ar fi necesar, inclusiv detalii foarte personale, pentru investigatiile referitoare la datele si piata companiei, a anuntat luni operatorul retelei sociale, transmite Reuters.

Comisia Europeana asigura doze de Remdesivir, primul medicament autorizat la nivelul UE impotriva COVID-19

Comisia Europeana a semnat marti un contract cu Gilead, companie farmaceutica, pentru a asigura doze de Veklury, denumirea comerciala a Remdesivir, transmite institutia intr-un comunicat de presa. Veklury a fost primul medicament autorizat la nivelul UE pentru tratamentul COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )