Libnet.ro
UNICEF

01:06

Comisia Europeana: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

Comisia Europeana are incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora dupa votul de duminica, a declarat, luni, purtatorul de cuvant Margaritis Schinas, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Oficial al Comisiei Europene: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

Comisia Europeana are incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora dupa votul de duminica, a declarat, luni, purtatorul de cuvant Margaritis Schinas, precizand ca organizarea de alegeri libere si corecte reprezinta o componenta indispensabila a valorilor democratice ale UE. Intrebat de problemele cu care s-au confruntat romanii din strainatate, purtatorul de cuvant al CE, Margaritis Schinas, a declarat ca alegerile reprezinta responsabilitatea statelor membre, dar a subliniat ca oganizarea de alegeri libere si corecte reprezinta o componenta indispensabila a valorilor democratice care stau la baza UE.

Oficial CE: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

Comisia Europeana are incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora dupa votul de duminica, a declarat, luni, purtatorul de cuvant Margaritis Schinas, precizand ca organizarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )