Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania din cauza INFRASTRUCTURII: Are cel mai mic scor fata de alte tari din UE

B1 B1,
Comisia Europeana, avertisment pentru Romania din cauza INFRASTRUCTURII: Are cel mai mic scor fata de alte tari din UE

Noi vesti ingrijoratoare din partea Comisiei Europene. Romania are cel mai mic scor din Uniunea Europeana privind infrastructura rutiera si feroviara, motiv pentru care oficialii de la Bruxelles recomanda. continuă pe B1

Comisia Europeana, conferinta pentru recomandarile specifice de tara pentru Romania

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania organizeaza vineri conferinta cu temaSemestrul european: Lansarea recomandarilor specifice de tara pentru Romania. in cadrul.

Comisia Europeana lanseaza un nou avertisment cu privire la noua lege a pensiilor

Comisia Europeana este ingrijorata de modificarile aduse sistemului de pensii din Romania, reprezentantii institutiei spunand ca ele creeaza un pericol privind sustenabilitatea sistemului public.

COMISIA EUROPEANA: Bratislava va fi sediul Autoritatii Europene a Muncii

Statele membre ale UE au decis ca sediul Autoritatii Europene a Muncii ELA) sa fie la Bratislava, organismul fiind pregatit sa-si inceapa activitatea in octombrie, a anuntat astazi Comisia Europeana.

Comisia Europeana a blocat fuziunea Thyssenkrupp - Tata Steel

Autoritatile antitrust ale Uniunii Europene UE) au blocat planificata fuziune dintre producatorul german de otel ThyssenKrupp AG si rivalul indian Tata Steel, apreciind ca tranzactia ar fi dus la majorarea preturilor si la reducerea concurentei, transmit DPA si Reuters. Fuziunea ar fi creat al doilea mare producator de otel din Europa, dupa ArcelorMittal. Concesiile oferite de cele doua companii nu sunt adecvate, in timp ce importurile din terte tari nu vor putea compensa majorarea preturilor care va rezulta in urma tranzactiei, a anuntat marti Comisia Europeana CE).

TABERE SCOLARE Pericol din cauza numarului insuficient de salariati si a conditiilor de cazare

Taberele sunt un pericol pentru elevi si studenti din cauza proastei gestionari sustin reprezentantii Sindicatului National Sport si Tineret SNST). Sindicalistii solicita inchiderea imediata a taberelor din subordinea Ministerului Tineretului si Sportului MTS), in principal din cauza numarului insuficient de salariati si a conditiilor de cazare.

Cristi Borcea, un nou dosar deschis din cauza unei sume uriase. Ce pedeapsa risca

Cristi Borcea are inca un dosar deschis pe numele sau. Afaceristul primeste lovitura peste lovitura. Pentru ce mai este acuzat acum? Nou dosar deschis pe numele lui Borcea Sotul Valentinei Pelinel are parte de clipe extrem de grele. Din pacate pentru acesta, vesti rele continua sa vina. O suma uriasa a ajutat la deschiderea unui .

Murad: Peste 10% dintre cei care aveau rezervari la mare le-au anulat din cauza reparatiilor pe autostrada spre Constanta

Peste 10% dintre turistii care isi facusera rezervari pentru litoralul romanesc le-au anulat din cauza lucrarilor de reparatii care se executa pe Autostrada Soarelui A2), a declarat, marti, presedintele.

Peste 10% dintre turisti si-au anulat rezervarile facute pe litoral din cauza reparatiilor la A2

Peste 10% dintre turistii care isi facusera rezervari pentru litoralul romanesc le-au anulat din cauza lucrarilor de reparatii care se executa pe Autostrada Soarelui A2), a declarat, marti, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism, Mohammad.

Economia britanica scade din cauza declinului puternic al productiei fabricilor

Economia britanica s-a contractat in aprilie din cauza celui mai mare declin al productiei fabricilor din ultimii 17 ani, ca urmare a disiparii efectului stocurilor acumulate pentru Brexit si a opririlor planificate ale productiei de catre producatorii de automobile, relateaza Reuters.

DIN CAUZA CERERII SLABE, Preturile petrolului au scazut cu aproape 2%

Preturile petrolului au scazut miercuri cu aproape 2%, din cauza perspectivei slabe a cererii si a cresterii stocurilor de titei din Statele Unite, in pofida asteptarilor in crestere referitoare la mentinerea restrictiilor de productie de catre OPEC si Rusia, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )