Libnet.ro
UNICEF

06:00

Comisia Europeana ia in calcul o noua taxa in valoare de mai putin de 0,2% din cifra de afaceri a marilor companii

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana ia in calcul o noua taxa in valoare de mai putin de 0,2% din cifra de afaceri a marilor companii

O noua taxa ar putea fi impusa marilor companii care beneficiaza de piata unica a UE care ar avea o valore de mai putin de 0,2% din cifra de afaceri a acestora, a anuntat Comisia Europeana, relateaza Reuters. CE considera ca astfel s-ar putea genera 10 miliarde de euro pe an, fara efort excesiv din partea companiilor, pentru a ajuta finantarea planurilor de stimulare a economiei. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana ia in calcul impunerea unei noi taxe pentru piata unica care ar genera zeci de miliarde de euro pe an

Impunerea unei noi taxe pentru piata unica companiilor ar putea genera zece miliarde de euro pe an pentru a ajuta la finantarea planurilor de stimulare, si va reprezenta mai putin de 0,2% din cifra de afaceri a marilor companii care beneficiaza de piata unica a UE, a anuntat luni Comisia Europeana CE), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Medic italian: Noul coronavirus isi pierde din putere, este mai putin letal

Noul coronavirus isi pierde din putere si a devenit mult mai putin letal, a spus medicul italian Alberto Zangrillo, seful Spitalului San Raffaele din Milano, care a mai precizat ca virusul nu mai exista din punct de vedere clinic in Italia.

eMAG da mii de produse cu mai putin de 120 lei. Festival de oferte pentru toti romanii

EMAG a revenit cu una dintre cele mai tari campanii din ultima vreme. Da o groaza de produse la pret foarte mic. Am facut o lista, dar pe site sunt mult mai multe. Mai ar putea ramane in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )