Libnet.ro
UNICEF

10:15

Comisia Europeana: Cei care denunta incalcari ale legislatiei UE vor fi mai bine protejati

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana: Cei care denunta incalcari ale legislatiei UE vor fi mai bine protejati

Parlamentul European si statele membre au ajuns marti la un acord provizoriu cu privire la noile norme care vor garanta un nivel ridicat de protectie a avertizorilor de integritate care denunta incalcari ale legislatiei UE, a anuntat Comisia Europeana. continuă pe Adevărul

Dancila, trasa la raspundere de Comisia Europeana: Vrem sa vedem progrese

Pe parcursul zilei de luni, Viorica Dancila s-a aflat intr-o intalnire cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene. Frans Timmermans nu a avut insa cuvinte de lauda, mai ales in ceea ce priveste justitia din Romania. Proiectele anti-justitie ale coalitiei PSD-ALDE, inaintate de Tudorel Toader, nu au fost niciodata vazut cu ochi buni de catre Europa. Ele au [] .

Comisia Europeana cere aplicarea cerintelor MCV. Guvernul se face ca nu aude

Comisia Europeana cere Guvernului sa inceapa punerea in aplicare de urgenta a recomandarilor din ultimul raport MCV, in conditiile in care coalitia PSD-ALDE a ignorat Bruxelles-ul pana acum. Pe de alta parte, Dancila a omis sa spuna vreun cuvant despre tema recomandarilor MCV, discutata la intalnirea cu numarul doi din Comisia Europeana, Frans Timmermans.

Spotify a depus o plangere la Comisia Europeana impotriva Apple

Ompania Spotify a depus o plangere la Comisia Europeana impotriva Apple, pe care o acuza de nerespectarea concurentei.

Brexit, pe ultima suta de metri: ce a mai obtinut Theresa May de la Comisia Europeana

Procesul de Brexit va avea loc pe 29 martie, cu sau fara o intelegere intre Marea Britanie si Uniunea Europeana. Theresa May spera insa in continuare la obtinerea unei intelegeri cu UE care sa fie ulterior aprobata de Parlamentul Regatului Unit. Theresa May a avut cateva luni foarte dificile si perioada de stres continua pentru [] .

DOCUMENT Procedura de incetare a platii contributiilor la Pilonul II de pensii a intrat in vigoare: Ce risca cei care aleg sa contribuie numai in sistemul public de pensii

Romanii care au cotizat cel putin 5 ani la Pilonul II de pensii pot de acum sa ceara incetarea platii contributiilor la acest sistem, potrivit normei ASF care a intrat in vigoare marti, 12 martie, odata cu publicarea in Monitorul Oficial. Cererea de retragere se face catre compania care le gestioneaza pensiile private si va avea efect chiar din luna in care a fost depusa. in cazul celor care aleg asta, procentul de 3,75% din cota de 25% de CAS, care se ducea in contul pensiei private, se va varsa in sistemul public de pensii. Vezi in articol care este procedura de incetare a platii contributiilor la Pilonul II si ce risca cei care aleg asta.

Cele mai mari obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania.

Reactia unui medic dupa ce Senatul a respins recunoasterea garzilor ca vechime in munca: Cei care au votat impotriva nu ne vor in viata, ci doar la munca

Consider ca toti cei care au votat impotriva nu ne vor in viata, ci doar la munca, afirma medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Brasov, dupa ce Senatul a respins, ieri, doua proiecte de lege care vizau recunoasterea garzilor medicilor ca vechime in munca. Dan Grigorescu ii adreseaza o noua scrisoare deschisa presedintelui Colegiului Medicilor, Gheorghe Borceanu, in care il intreaba pe acesta pe care dintre senatorii puterii actuale si ai opozitiei, in egala masura!) i-ati abordat explicandu-le fondul si importanta problemei?.

Masinile diesel, interzise oficial, romanii au intrat in panica: Anuntul a fost facut de Comisia Europeana, masura a intrat in vigoare

Momentul in care masinile diesel vor disparea este tot mai aproape! Comisarul european pentru piata interna si industrie este de parere ca, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe strazi, iar.

Protest la Ministerul Sanatatii: Nu trebuie sa te joci cu sanatatea pacientilor sau sa iti bati joc de cei care ofera sanatate

Medicii se rezolta impotriva OUG 114. Membri ai Federatiei Sanitas protesteaza, miercuri dimineata, in fata Ministerului Sanatatii, nemultumiti de efectele Taxei pe lacomie, dar si ale Legii 153/2017.

Dumitru Costin (BNS): Avem minister, suse, aducem lautari, dar masuri concrete nu avem pentru cei care au emigrat. ANOFM, una dintre cele mai bolnave institutii

Romania nu are o politica publica in domeniul emigrarii si are un dispret suveran fata de milioanele de roman care au plecat din tara, a declarat Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical BNS). De asemenea, el a mai afirmat ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca este una dintre cele mai bolnave institutii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )