Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comisia Europeana cere bancilor din Grecia sa opreasca finantarea catre subsidiarele din Europa de Sud-Est

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana cere bancilor din Grecia sa opreasca finantarea catre subsidiarele din Europa de Sud-Est

Bancile din Grecia vor fi nevoite sa-si limiteze operatiunile din Europa de Sud-Est, dupa ce Comisia Europeana a cerut institutiilor de credit sa se angajeze ca nu vor transfera fonduri cu scopul de a-si intari subsidiarele din regiune, au declarat surse apropiate dosarului pentru ziarul Kathimerini, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

CE solicita bancilor din Grecia sa opreasca finantarea catre subsidiarele din Europa de Sud-Est

Bancile din Grecia vor fi nevoite sa-si limiteze operatiunile din Europa de Sud-Est, dupa ce Comisia Europeana a cerut institutiilor de credit sa se angajeze ca nu vor transfera fonduri cu scopul de a-si intari subsidiarele din regiune, au declarat surse apropiate situatiei, transmite Kathimerini.

Comisia Europeana cere bancilor din Grecia sa nu mai dea bani subsidiarelor din Europa de Sud-Est, inclusiv Romania

Bancile din Grecia vor fi nevoite sa-si limiteze operatiunile din Europa de Sud-Est, dupa ce Comisia Europeana a cerut institutiilor de credit sa se angajeze ca nu vor transfera fonduri cu scopul de a-si intari subsidiarele din regiune, au declarat surse apropiate situatiei pentru Kathimerini, preluat de Mediafax.

Liderul partidului Zorii Aurii, ARESTAT de politistii din Grecia

Politia din Grecia i-a arestat pe liderul si pe purtatorul de cuvant al partidului Zorii Aurii, sub acuzatia ca au fondat o formatiune infractionala. Autoritatile au mai emis zeci de mandate de arestare.

Uniunea Europeana cere din nou introducerea incarcatoarelor universale: ce se va intampla cu Apple?

Uniunea Europeana doreste sa forteze toti producatorii de telefoane mobile sa ofere acelasi tip de incarcator. Desi decizia nu este una care afecteaza creatorii de telefoane cu Android sau Windows Phone, iPhone-ul este ultima reduta in calea generalizarii incarcatorului universal.

Scandalul din Grecia: Numarul 2 din partidul nazist s-a predat la politie si a salutat in stil nazist

Numarul din partidul neonazist grec Zori Aurii s-a predat duminica politiei, dupa ce pe numele sau fusese emis un mandat de arestare, anunta ziarul grec Kathimerini. Christos Pappas a ajuns cu un taxi si in fata sediului Politiei a salutat multimea adunata in stil nazist, spunind Nu ne vor infringe!. Scandalul vine pe fondul nemultumirii comunitatii internationale legata de pasivitatea politicienilor greci in fata ascensiunii extremei drepte, care a ajuns pina in Parlament. Grecia va prelua la 1 ianuarie 2014 presedintia rotativa a UE.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )