Libnet.ro
UNICEF

18:45

Comisia Europeana a clasat doua proceduri de infringement impotriva Romaniei

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana a clasat doua proceduri de infringement impotriva Romaniei

Procedurille clasate privesc avertismentele ilustrate care trebuie utilizate pe produsele din tutun si conditiile de intrare si de sedere a resortisantilor tarilor terte in scopul ocuparii unui loc de munca in calitate de lucratori sezonieri. continuă pe Adevărul

MAE: Comisia Europeana a clasat doua proceduri de infrigement impotriva Romaniei

Victor Negrescu, ministrul delegat al Afacerilor Europene, a informat membrii Comitetului de Coordonare a Sistemului national de gestionare a Afacerilor Europene, in sedinta care a avut loc miercuri, ca au fost clasate doua proceduri de infrigement impotriva Romaniei initiata de catre Comisia Europeana.

MAE: Comisia Europeana a clasat doua proceduri de infringement impotriva Romaniei

Victor Negrescu, ministrul delegat al Afacerilor Europene, le-a transmis membrilor Comitetului de Coordonare a Sistemului national de gestionare a Afacerilor Europene, in sedinta de astazi, ca au fost clasate doua proceduri de infrigement impotriva tarii noastre initiate de catre Comisia Europeana, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Comisia Europeana a clasat doua proceduri de infrigement la adresa Romaniei

Comisia Europeana a decis clasarea a doua proceduri de infrigement care fusesera deschise impotriva Romaniei, a anuntat Victor Negrescu, ministrul delegat al Afacerilor Europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )