Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana condusa de Ursula von der Leyen isi incepe mandatul

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana condusa de Ursula von der Leyen isi incepe mandatul

Comisia Europeana condusa de Ursula von der Leyen, din care face parte si Adina Valean, isi incepe duminica mandatul de cinci ani. continuă pe Adevărul

Comisia Ursula von der Leyen, desfiintata de un celebru cotidian german: A dorit paritate de gen, dar mai bine ar fi facut sa propuna comisari fara cazier si milionari fara conflicte de interese

Cotidianul german Die Zeit a publicat, recent, tribuna unui umorist, Martin Sonneborn, care scria ca sefa Comisiei, Ursula von der Leyen, a promis si a tot dorit sa obtina paritatea barbati-femei, cautand sa.

Ursula von der Leyen si Charles Michel si-au ocupat fotoliile in fruntea UE

Ursula von der Leyen a preluat duminica oficial functia de presedinte al Comisiei Europene, iar Char.

Jean-Claude Juncker, indemn pentru Ursula von der Leyen inainte sa-i predea stafeta la sefia Comisiei Europene: Aveti grija de Europa

Presedintele la final de mandat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a indemnat-o vineri pe succesoarea sa in functie, nemtoaica Ursula von der Leyen, sa aiba grija de Europa, avertizand in acelasi timp.

Comisia Ursulei von der Leyen, aprobata de Parlamentul European

Parlamentul European a aprobat, ieri, noua Comisie Europena, dupa ce presedinta aleasa Ursula von der Leyen si-a prezentat echipa si programul in plenul PE reunit la Strasbourg in cursul diminetii. Sefa Executivului european care isi va incepe, oficial, mandatul de la 1 decembrie, a spus ca statul de drept este fundamentul Uniunii Europene si nu poate exista niciun fel de compromis in privinta regulilor sale, cu toate ca au existat unele critici legate chiar de integritatea unor membri ai echipei sale, referitor la comisarii europeni din partea Ungariei si Frantei.

Adina Valean: Ursula von der Leyen nu m-a ales comisar european pentru ca sunt femeie, ci pentru ca sunt buna

Adina Valean sustine, intr-un interviu pentru Adevarul, ca a ajuns comisar european pe Transporturi datorita competentei si experientei acumulate in Parlamentul European, nu a cotei de gen. Oamuza sau o frustreaza faptul ca inca mai e prezentata ca sotia lui Crin Antonescu?.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul Romaniei, puternic atasat valorilor europene, sustine obiectivele mandatului Comisiei Von der Leyen

Guvernul Romaniei este puternic atasat valorilor europene si sustine obiectivele pe care si le-a asumat Comisia Europeana in mandatul Ursulei von der Leyen, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a reiterat.

indemnul lui Juncker pentru Ursula von der Leyen la predarea stafetei la sedia Comisiei Europene: Europa are nevoie sa i se poarte de grija

Aveti grija de Europa! Aceasta este indemnul lui Jean-Claude Juncker la final de mandat in fruntea Comisiei Europene pentru urmasa sa, Ursula von der Leyen. ii voi spune nr. doamnei von der Leyen) ca.

Noua Comisie Europeana isi incepe astazi mandatul

Noua Comisie Europeana, condusa de Ursula von der Leyen, isi incepe de astazi mandatul valabil cinci ani. Din Comisie face parte si romanca Adina Valean.

Noua Comisie Europeana isi incepe mandatul pe 1 decembrie si nu duce lipsa de provocari

Noua Comisie Europeana condusa de Ursula von der Leyen isi preia prerogativele pe 1 decembrie, cu un program care se anunta foarte incarcat si cu mai multe propuneri concrete in primele 100 de zile de la preluarea mandatului, scrie Agerpres.

Ministrul Agriculturii: Patru produse traditionale sunt in proces de verificare la Comisia Europeana

Ministrul Agriculturii, Nechita-Adrian Oros, a declarat ca in prezent exista 727 de produse traditionale inregistrate pe scheme de calitate romanesti si sapte inregistrate pe scheme europene, iar alte patru produse se afla deja in proces de verificare la Comisia Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )