Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana discuta miercuri, in premiera, situatia statului de drept in Romania

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana discuta miercuri, in premiera, situatia statului de drept in Romania

Comisia Europeana discuta miercuri in premiera situatia statului de drept in Romania, anunta un purtator de cuvant al CE, potrivit G4Media. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana discuta maine, in premiera, situatia statului de drept in Romania

Comisia Europeana discuta miercuri in premiera situatia statului de drept in Romania, anunta un purtator de cuvant al CE, potrivit G4Media.

Comisia Europeana discuta, miercuri, despre situatia statului de drept din Romania

Comisia Europeana va discuta miercuri despre situatia statului de drept din Romania. Anuntul a fost facut marti, pe Twitter, de Mina Andreeva, purtator de cuvant al Executivului comunitar. Comisia.

Colegiul Comisarilor discuta marti situatia statului de drept in Romania

Colegiul Comisarilor va discuta miercuri situatia statului de drept in Romania, a anuntat pe contul sau de Twitter purtatoarea de cuvant a Comisiei Europene, Mina Andreeva, noteaza Agerpres. Comisia.

Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana: care este motivul actiunii impotriva UE

In cel mai nou episod al dosarului Tel Drum, pentru care Dragnea a fost deja condamnat, liderul PSD a dat in judecata Comisia Europeana la Tribunalul Uniunii Europene CJUE). La aproximativ trei luni dupa ce a fost depusa actiunea lui Liviu Dragnea la Tribunalul Uniunii Europene, continutul documentului cu pricina a devenit public. Liderul PSD [] .

Comisia Europeana aproba fonduri pentru infrastructura tarii noastre

Comisia Europeana a aprobat finantari de aproape doua miliarde de euro pentru mai multe proiecte de infrastructura din Romania care vizeaza transportul public din Bucuresti, litoralul Marii Negre si sistemul de aprovizionare cu apa din judetul Timis.

Comisia Europeana cere eliminarea preturilor reglementate la energie, dar cu protejarea consumatorilor vulnerabili / in Romania sunt protejati, la un loc, si cei bogati, si cei saraci

Comisia Europeana solicita statelor membre UE sa renunte la preturile reglementate, lasand piata libera, introducand in acelasi timp masuri de protectie pentru consumatorii vulnerabili, adica a celor saraci. in Romania, insa, Guvernul a aprobat controversata OUG 114 care protejeaza, in aceeasi masura, si consumatorii vulnerabili, dar si pe cei cu venituri mari. Vezi ce spune comisarul european pentru Energie si Schimbari Climatice, Arias Miguel Canete.

Finantare de circa 2 mld. euro pentru proiecte de infrastructura in Romania aprobata de Comisia Europeana: 1 mld. euro doar pentru autostrada de centura a Capitalei

O finantare de circa 1,9 miliarde de euro pentru patru proiecte majore in Romania a fost aprobata marti de catre Comisia Europeana. Nu mai putin de 1 miliard de euro se duc catre proiectele rutiere de pe Centura Capitalei: 51 de km din autostrada de centura A0 pe zona sud) si pe proiectele de largire si noduri rutiere de la Mogosoaia, Domnesti, Berceni si Oltenita. Alti 100 de milioane de euro merg la metrou pe Magistrala 2.

Liviu Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a chemat in instanta Comisia Europeana CE) la Curtea de Justitie a Uniunii Europene de la Luxemburg. Presedintele Partidului Social Democrat acuza CE ca nu i-a fost acordat dreptul la aparare si.

Respectarea statului de drept in Romania, pe agenda reuniunii de miercuri a Colegiului Comisarilor europeni

Colegiul Comisarilor europeni va discuta miercuri situatia statului de drept in Romania, a scris marti pe Twitter o purtatoare de cuvant a Comisiei, care a precizat ca executivul de la Bruxelles trebuie sa actioneze pentru a aparat statul de drept.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )