Libnet.ro
UNICEF

19:00

Comisia Europeana elimina geoblocarea. De astazi, europenii pot face cumparaturi online fara frontiere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comisia Europeana elimina geoblocarea. De astazi, europenii pot face cumparaturi online fara frontiere

Noul regulament propus de Comisia Europeana, care elimina geoblocarea nejustificata in mediul online in intreaga Uniune, intra in vigoare astazi, 3 decembrie 2018. continuă pe Wall-Street Ro

COMISIA EUROPEANA: Scrumbia afumata de Dunare, produs romanesc recunoscut oficial

Comisia Europeana CE) a anuntat, luni, ca Romania are, incepand cu 3 decembrie, un nou nume pe lista produselor recunoscute oficial, la nivel european, scrumbia afumata de Dunare primind aprobarea de a deveni produs cu indicatie geografica protejata IGP).

Scrumbia afumata de Dunare a devenit al cincilea produs romanesc recunoscut oficial de Comisia Europeana

Comisia Europeana a aprobat inscrierea produsului Scrumbie de Dunare afumata in registrul produselor care beneficiaza de Indicatie Geografica Protejata IGP), informeaza luni un comunicat de presa al executivului comunitar.

Corina Cretu: Propun guvernantilor sa depuna proiecte si dupa aceea sa acuze Comisia Europeana ca nu le implementeaza

Comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, le-a transmis luni, guvernantilor sa depuna proiecte si dupa aceea sa acuze Comisia Europeana ca nu le implementeaza. Eu propun.

Premierul Cehiei n-are liniste! Dupa acuzatiile de frauda din presa ceha, Comisia Europeana il acuza de conflict de interese si ar putea sa-i ceara inapoi fondurile europene

Noi probleme pentru Andrej Babis, premierul Cehiei, dupa ce Comisia Europeana, printr-un aviz al serviciului juridic, a anuntat ca acesta se afla intr-un conflict de interese intre rolul sau de sef al.

Ucraina primeste si o veste buna! Comisia Europeana ii da 500 de milioane de euro

Comisia Europeana a aprobat, vineri, plata primei transe de 500 de milioane de euro din cadrul noului program de asistenta macrofinanciara AMF) pentru Ucraina, potrivit comunicatului CE citat de.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )