Libnet.ro
UNICEF

19:45

Comisia Europeana este aproape de a anunta o amenda-record pentru Apple. Suma ar putea ajunge la 17 miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana este aproape de a anunta o amenda-record pentru Apple. Suma ar putea ajunge la 17 miliarde de euro

Comisia Europeana va anunta ca intelegerea fiscala dintre Irlanda si Apple constituie ajutor de stat, autoritatile de la Dublin urmand a fi fortate sa recupereze o suma de un miliard de euro, potrivit Reuters, in vreme ce Financial Times scria zilele trecute ca aceasta s-ar putea ridica la 17 miliarde de euro. continuă pe Adevărul

Apple ar putea primi o amenda record pentru taxe neplatite in Irlanda. O decizie este asteptata marti

Cea mai bogata companie din lume, Apple ar putea fi obligata de catre Uniunea Europeana sa plateasca miliarde de euro taxe neachitate in Republica Irlanda. Decizia finala, asteptata marti, urmeaza celor trei ani de investigatii privind afacerile fiscale ale Apple din Irlanda.

Apple ar putea primi marti o amenda record de 17 miliarde de euro

Comisia Europeana ar putea anunta marti o amenda record pentru Apple, companie banuita ca a beneficiat de un tratament preferential in domeniul fiscal din partea Irlandei, informeaza AFP, care citeaza.

Apple trebuie sa plateasca 13 MILIARDE DE EURO Irlandei: Amenda record dictata de Comisia Europeana

UPDATE: Comisia Europeana a decis ca gigantul american Apple sa plateasca 13 miliarde de euro, informeaza RT. Banii trebuie rambursati Dublinului in contul sumelor pe care nu le-a platit anterior,.

Apple a primit o amenda record din partea Europei. Gigantul american contesta decizia

Comisia Europeana ar urma sa anunte marti decizia sa cu privire la o eventuala amenda impusa grupului informatic american Apple, banuit ca a beneficiat de un tratament preferential in domeniul fiscal din.

Apple, vizata de o amenda record din partea Europei

Comisia Europeana ar urma sa anunte marti decizia sa cu privire la o eventuala amenda impusa grupului informatic american Apple, banuit ca a beneficiat de un tratament preferential in domeniul fiscal din.

Ministerul Economiei: Comisia Europeana nu a impus vanzarea Oltchim pe pachete de active, a fost doar notificata

Ministerul Economiei a notificat Comisia Europeana privind modalitatea de vanzare a combinatului Oltchim din Ramnicu Valcea si a pasilor stabiliti in proces si dialogheaza cu reprezentantii CE pentru a sprijini administratorul judiciar al companiei, consortiul Rominsolv-BDO, astfel incat sansele de vanzare ale combinatului sa fie maxime, cu salvarea partii viabile si pastrarea locurilor de munca.

Comisia Europeana amendeaza Apple cu miliarde de euro

Apple a fost amendata recent de Comisia Europeana si ar putea fi nevoita sa plateasca o suma uriasa. in ultimele luni, Comisia European a abordat sanctionat cateva dintre cele mai mari companii din Statele Unite ale Americii, obligandu-le, de asemenea, sa se conformeze unor reguli extrem de stricte. Probabil atiauzit in ultimele luni cateva lucruri despre [].

Dacian Ciolos acuza: Romaniei ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, ca tarii noastre ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice de mai bine de cinci ani, scrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )