Libnet.ro
UNICEF

19:15

Comisia Europeana este ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE

B1 B1,
Comisia Europeana este ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE

Comisia Europeana isi arata ingrijorarea fata de faptul ca Romania ar putea sa aiba in acest an cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, desi au existat. continuă pe B1

Comisia Europeana, ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE, desi Guvernul a dat asigurari ca nu sunt motive de preocupare

Comisia Europeana si-a exprimat ingrijorarea cu privire la faptul ca Romania ar putea sa aiba in acest an cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, desi s-au primit asigurari de la Guvern ca nu sunt motive de preocupare in acest sens.

Comisia Europeana are grija cum isi cheltuie banii copilul-Romania

Comisia Europeana are grija ca Romania sa nu se imbolnaveasca, in conditiile in care se teme ca tara noastra va avea cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana.

Comisia Europeana: Republica Moldova sa faca mai mult pentru statul de drept si mediul de afaceri

Comisia Europeana indeamna Republica Moldova, intr-un raport, sa faca mai multe eforturi pentru consolidarea statului de drept si pentru sustinerea mediului de afaceri, informeaza AP. Pe de alta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )