Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana, extrem de critica privind propunerile lui Tudorel Toader: Ar putea afecta independenta justitiei

B1 B1,
Comisia Europeana, extrem de critica privind propunerile lui Tudorel Toader: Ar putea afecta independenta justitiei

Comisia Europeana a remis un punct de vedere privind modificarile la legile justitiei anuntate de ministrul Tudorel Toader pe 23 august. Prin intermediul sefei reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti,. continuă pe B1

Comisia Europeana: Suntem ingrijorati de modul in care modificarile propuse ar putea afecta independenta justitiei

Comisia Europeana este ingrijorata de modul cum propunerile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind modificarea legislatiei din domeniul justitiei, ar afecta independenta justitiei daca vor fi aprobate si aplicate in Romania, a declarat, miercuri, sefa reprezentantei CE la Bucuresti, Angela Cristea, intr-un comunicat oficial remis HotNews. ro.

Liga Studentilor critica propunerile ministrului Tudorel Toader de modificare a legilor justitiei si tacerea suspecta a profesorilor de drept. Studentii il invita pe Toader la dezbateri

Liga Studentilor LS IASI) critica propunerile lansate de ministrul Tudorel Toader de modificare a legilor justitiei, invocand, intr-un comunicat, atingerile care sunt aduse independentei justitiei si statului de drept si ii solicita acestuia sa participe personal la dezbaterile care vor fi organizate de catre studentii juristi in cadrul facultatilor de drept din tara, dar si sa amane trimiterea proiectului de modificare spre avizare pana la finalul dezbaterilor.

Comisia Europeana: Suntem ingrijorati ca modificarile anuntate de Tudorel Toader ar putea afecta independenta Justitiei

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania se declara ingrijorata de faptul ca modificarile anuntate de Tudorel Toader pe 23 august ar putea afecta independenta Justitiei in cazul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )