Libnet.ro
UNICEF

08:30

Comisia Europeana face noi recomandari pentru traficul aerian: Nu vrem sa anulam Craciunul

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana face noi recomandari pentru traficul aerian: Nu vrem sa anulam Craciunul

Comisia Europeana a anuntat miercuri noi recomandari pentru traficul aerian, astfel incat cei care calatoresc in perioada Sarbatorilor sa nu fie considerati automat ca fiind persoane cu un risc mare de contaminare a infectiei cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei: Comisia Europeana nu decide si nu poate impune nimic in sfera esentiala a religiosului

Comisia Europeana nu decide si nu poate impune nimic in sfera esentiala a religiosului, doar poate emite recomandari legat de incurajarea si intensificarea protejarii de noul coronavirus in viata sociala din perioada sarbatorilor, a transmis miercuri purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu.

Ludovic Orban: Am obtinut de la Comisia Europeana aprobarea pentru finantarea tuturor celor 5 tronsoane ale autostrazii Pitesti - Sibiu

Premierul Ludovic Orban spune ca Romania a obtinut de la Comisia Europeana aprobarea pentru finantarea tuturor celor 5 tronsoane din autostrada Pitesti-Sibiu. De asemenea, prim-ministrul a precizat ca primele.

Comisia Europeana recomanda extinderea vacantei scolare de iarna sau desfasurarea cursurilor online pentru prevenirea infectarilor COVID-19

Comisia Europeana recomanda statelor membre extinderea vacantei scolare de iarna sau cursuri online dupa sarbatori ca solutie pentru raspandirea pandemiei de COVID-19. Recomandarile.

Comisia Europeana vrea ca Parchetul condus de Kovesi sa fie operational de la 1 martie

Comisia Europeana a facut apel la statele membre sa-si numeasca rapid procurorii delegati pentru a permite Parchetului european EPPO), noua arma a UE impotriva fraudei, sa-si inceapa activitatea la 1 martie, relateaza AFP.

Comisia Europeana cauta variante de activare a fondului de redresare fara Polonia si Ungaria. Care sunt optiunile

Comisia Europeana studiaza deja diferite optiuni pentru a activa fondul de redresare post-pandemie fara Polonia si Ungaria, daca aceste tari nu-si ridica in zilele urmatoare veto-ul asupra acestui plan pe care l-au blocat - impreuna cu bugetul plurianual al UE - pentru a se opune conditionarii accesarii fondurilor europene de statul de drept.

Comisia Europeana recomanda slujbe de Craciun online!

Comisia Europeana va publica miercuri un proiect numit Nu adunarilor pentru liturghii de Craciun, legat de masurile anti-Covid pentru sarbatori, prin care recomanda inlocuirea liturghiilor de Craciun fata in fata cu initiative online sau televizate.

Comisia Europeana a prezentat o noua strategie de consolidare a drepturilor fundamentale in statele UE. Raportul privind aplicarea lor, publicat anual

Comisia Europeana a prezentat miercuri, 2 decembrie, o noua strategie de consolidare a aplicarii Cartei drepturilor fundamentale in UE. Noua strategie confirma un angajament reinnoit de a se asigura aplicarea dispozitiilor cartei la potentialul lor maxim.

Comisia Europeana va publica un raport anual despre respectarea drepturilor fundamentale in statele membre UE

Comisia Europeana prezinta miercuri o noua strategie de consolidare a aplicarii Cartei drepturilor fundamentale si anunta ca incepand de anul viitor va publica un raport anual care va analiza modul in care statele membre aplica dispozitiile cartei.

Comisia Europeana prezinta o noua Strategie a drepturilor fundamentale

Comisia Europeana prezinta astazi, 2 decembrie, o noua strategie de consolidare a aplicarii Cartei d.

Comisia Europeana isi reinnoieste angajamentul de a consolida drepturile fundamentale in UE

Comisia Europeana prezinta astazi o noua strategie de consolidare a aplicarii Cartei drepturilor fundamentale in UE.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )