Libnet.ro
UNICEF

15:45

Comisia Europeana: Farmaciile si spitalele trebuie sa verifice autenticitatea medicamentelor inainte de eliberare

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana: Farmaciile si spitalele trebuie sa verifice autenticitatea medicamentelor inainte de eliberare

Noi norme privind elementele de siguranta pentru medicamentele eliberate pe baza de reteta care sunt vandute in Uniunea Europeana UE) se aplica de sambata. Farmaciile, inclusiv farmaciile online, si spitalele vor trebui sa verifice autenticitatea medicamentelor inainte de a le elibera pacientilor. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Abrogati OUG 114. Comisia Europeana critica dur ordonanta, spunnd ca ar putea fi reduse investitiile private

PNL cere din nou Guvernului sa abroge Ordonanta lacomiei, a declarat, vineri, liderul PNL, Ludovic Orban. El a spus ca liberalii au obtinut un draft al raportului elaborat de Comisia Europeana privind economia Romaniei, in care expertii europeni critica in termeni duri prevederile Ordonantei 114, atragand atentia ca investitiile private ar putea fi reduse, pentru ca nerealizarea proiectiilor bugetare initiale ale Guvernului in 2018 ar putea duce la noi taxe si impozite in acest an.

Comisia Europeana anticipeaza incetinirea economiei romanesti in 2019 si 2020

Ritmul de crestere a economiei romanesti va incetini anul acesta pana la 3,8% si va ajunge la 3,6% in 2020, de la un avans estimat la 4% in 2018, se arata in Previziunile economice intermediare de iarna, publicate ieri de Comisia Europeana CE).

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania: Ordonanta LACOMIEI, potential impact negativ asupra creditelor si asupra deciziei de investitii in Romania

Ordonanta de urgenta 114/2018 taxa pe lacomie) este un potential pericol pentru economia Romaniei, avertizeaza Comisia Europeana. Taxa, introdusa de Guvern intre Craciun si Revelion, constituie un risc.

Comisia Europeana se asteapta la incetinirea economiei romanesti la 3,8% in 2019 si la 3,6% in 2020

Ritmul de crestere al economiei romanesti va incetini anul acesta pana la 3,8% si va ajunge la 3,6% in 2020, de la un avans estimat la 4% in 2018, se arata in Previziunile economice intermediare de iarna, publicate joi de Comisia Europeana CE),.

Comisia Europeana si-a revizuit prognozele de crestere pentru zona euro si UE pe fondul incertitudinilor la nivel mondial

Comisia Europeana a anuntat joi ca si-a revizuit, in scadere, prognozele de crestere pentru zona euro si Uniunea Europeana, atat pentru 2019 cat si pentru 2020, pe fondul incertitudinilor existente la nivel mondial, arata previziunile economice de.

Comisia Europeana interzice fuziunea Siemens - Alstom

Comisia Europeana a interzis, ieri, proiectul de fuziune intre activitatile feroviare ale grupului Alstom si cele ale grupului german Siemens, apreciind ca aceasta ar avea consecinte nefaste pentru concurenta de pe piata feroviara a Uniunii Europene, transmite AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )