Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana lanseaza o consultare cu privire la reducerea poluarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana lanseaza o consultare cu privire la reducerea poluarii

Comisia Europeana a lansat o consultare publica deschisa cu privire la un plan de actiune al UE intitulat Catre indeplinirea obiectivului de reducere la zero a poluarii aerului, apei si solului - sa construim o planeta mai sanatoasa pentru oameni mai sanatosi. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea (PSD): Comisia Europeana confirma ca apelurile noastre pentru redeschiderea scolilor au fost justificate. Este o palma usturatoare pe care Comisia Europeana i-o da lui Ludovic Orban

Gabriela Firea, prim-vicepresedintaPSD, este de parere ca, prin avertismentul lansat in Monitorul anual al educatiei si formarii, Comisia Europeana confirma ca apelurile social-democratilor.

CONTRACTELE MAPN, IN VIZORUL UE Comisia Europeana ancheteaza achizitia transportoarelor Piranha V

Comisia Europeana a demarat o procedura pilot impotriva Romaniei prin care investigheaza modul in care s-a derulat contractul dintre Ministerul Apararii Nationale si filiala europeana a companiei americane General Dynamics, privind cele 227 de transportoare 8x8 blindate Piranha V. Directia Generala Industria Apararii si Spatiu a Comisiei Europene a cerut, la sfarsitul lunii octombrie, mai multe documente despre contractul respectiv, care, in opinia unor persoane interesate in domeniul industriei de aparare, ar putea sa genereze o noua procedura de infringement impotriva Romaniei.

Comisia Europeana doreste o rezolvare rapida a crizei create de blocarea bugetului UE de catre Polonia si Ungaria

Comisia Europeana a cerut luni o rezolvare rapida a situatiei create dupa veto-ul opus de Polonia si Ungaria asupra acordului privind bugetul multianual al UE, din cauza opozitiei acestor tari fata de regimul de conditionalitate privind statul de drept, si a recunoscut ca in aceste conditii fondul european de redresare post-pandemie nu va mai putea sa intre in functiune de la 1 ianuarie, relateaza agentia EFE si Agerpres.

Comisia Europeana va autoriza un acord cu CureVac pentru 405 milioane de doze de vaccin

Comisia Europeana va autoriza marti un acord cu compania CureVac pentru rezervarea a 405 milioane de doze din potentialul sau vaccin impotriva COVID-19, a anuntat luni presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit Reuters.

FIREA: Comisia Europeana confirma ca apelurile noastre pentru redeschiderea scolilor au fost justificate

Gabriela Firea a declarat pe pagina personala de Facebook ca apelurile de redeschidere a scolilor au fost confirmate de Comisia Europeana ca fiind justificate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )