Libnet.ro
UNICEF

20:15

Comisia Europeana a majorat prognoza de crestere economica pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana a majorat prognoza de crestere economica pentru Romania

Comisia Europeana a imbunatatit prognoza privind cresterea economica din Romania in anul 2020, de la 3,6% la 3,8%, potrivit prognozei de iarna publicate joi. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana pregateste o noua misiune in Romania

Comisia Europeana va trimite in curand in Romania o noua misiune de experti.

Marirea salarilor si pensilor plus lipsa investitiilor afecteaza cresterea economica a Romaniei: Comisia Europeana a revizuit prognoza

Daca in 2018 am avut o crestere economica de 4,4%, Romania a consemnat in 2019 o cifra de 3,9, conform previziunilor economice de iarna, publicate joi de Comisia Europeana. Aceste date arata ca tendinta de i.

Romania poate da bani operatorilor economici pentru statiile de incarcare a masinilor electrice Comisia Europeana: Nu este ajutor de stat

Romania poate da bani operatorilor economici pentru amenajarea unei retele de incarcare a masinilor electrice si hibrid, iar masura nu se incadreaza la categoria ajutor de stat, a concluzionat Comisia Europeana. in planul prezentat la Bruxelles, Romania a comunicat un buget de 53 de milioane EUR pentru perioada 2020-2025, pentru dezvoltarea unei retele de statii de reincarcare a vehiculelor hibride si electrice.

Comisia Europeana: Economia Romaniei va continua sa scada in 2020 si 2021

Romania a consemnat o crestere economica de 3,9% in 2019, fata de 4,4% in 2018, potrivit previziunilor economice de iarna, publicate joi de Comisia Europeana CE), care arata ca tendinta de incetinire a economiei va continua atat in acest an, cat si anul viitor.

Crestere PIB de 3,8% pentru Romania in 2020, de 1,2% in zona euro

Previziunile economice din iarna anului 2020, publicate astazi, 13 februarie, de catre Comisia Europeana estimeaza ca economia europeana va continua sa urmeze o traiectorie de crestere constanta si moderata. Zona euro s-a bucurat pana acum de cea mai lunga perioada de crestere neintrerupta de la introducerea monedei euro in 1999. Conform previziunilor, cresterea produsului intern brut PIB) al Romaniei se va mentine la valoarea de 3,8% in 2020 si va avea valoarea de 3,5% in 2021, in timp ce pentru zona euro aceasta va ramane stabila la valoarea de 1,2 % in 2020 si in 2021. Pentru UE in ansamblu se estimeaza o usoara incetinire a cresterii la 1,4 % in 2020 si 2021, in scadere fata de 1,5 % in 2019.

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania din cauza defrisarilor ilegale

Comisia Europeana a transmis, astazi, un avertisment Romaniei din cauza defrisarilor ilegale. CE a indemnat statul roman sa ia toate masurile pentru a opri distrugerea padurilor.

Comisia Europeana, avertisment dur pentru Romania din cauza taierilor ilegale de paduri: Guvernul are o luna la dispozitie pentru remedierea deficientelor

Comisia Europeana a avertizat miercuri Romania din cauza taierilor ilegale a padurilor. Potrivit unui comunicat de presa, autoritatile de la Bruxelles au decis sa trimita Romaniei o scrisoare de punere in.

Comisia Europeana, avertisment dur pentru Romania: O luna pentru a lua masurile necesare in taierile ilegale de paduri

Comisia Europeana a lansat miercuri un avertisment dur Romaniei pentru taierile ilegale de paduri si a dat autoritatilor de la Bucuresti un termen de o luna pentru a lua masuri de remediere a deficientelor - primul pas in procedura de infringement.

Romania, din nou pe lista rusinii: ce avertisment primeste de la Comisia Europeana

Romania n-a luat pana acum masuri in ceea ce priveste combaterea spalarii banilor, iar Comisia Europeana are ceva de spus in aceasta privnta. Comisia a transmis miercuri o scrisoare.

Comisia Europeana avertizeaza Romania asupra defrisarilor ilegale

Comisia Europeana CE) indeamna Romania sa puna in aplicare in mod corect Regulamentul UE privind le.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )