Libnet.ro
UNICEF

07:30

Comisia Europeana, cu ochii pe Italia: Avertisment asupra derapajelor bugetare

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana, cu ochii pe Italia: Avertisment asupra derapajelor bugetare

Comisia Europeana a adresat marti un avertisment noului guvern italian asupra derapajelor bugetare, reamintind ca Italia este una dintre cele mai indatorate tari din zona euro. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana atrage atentia asupra derapajelor bugetare

Comisia Europeana a lansat, astazi, un avertisment noului Guvern italian asupra derapajelor bugetare, reamintind ca Italia se numara printre cele mai indatorate state din zona euro, transmite AFP.

Comisia Europeana a lansat procedura de blocare a sanctiunilor SUA in dosarul nuclear iranian

Comisia Europeana a lansat vineri procedura oficiala de activare a legii de blocaj blocking status), ce are drept scop contracararea efectelor sanctiunilor SUA asupra companiilor europene care doresc sa investeasca in Iran, dupa cum a anuntat joi presedintele CE Jean-Claude Juncker, relateaza AFP, conform Agerpres.

Comisia Europeana a decis: Cat mai au voie sa circule cele trei milioane de masini diesel din Romania! Vezi daca te afli pe lista!

In contextul scandalului diesel, tot mai multe tari vest europene au impus sau se gandesc sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )