Libnet.ro
UNICEF

09:45

COMISIA EUROPEANA: Patru banci suspectate ca au format un cartel pe piata tranzactionarii bondurilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMISIA EUROPEANA: Patru banci suspectate ca au format un cartel pe piata tranzactionarii bondurilor

Comisia Europeana a avertizat patru banci ca este posibil sa fi incalcat reglementarile UE privind concurenta, in conditiile in care Executivul comunitar investigheaza posibila formare a unui cartel pe piata tranzactionarii bondurilor, transmit MarketWatch si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana cere Statelor Unite sa elimine vizele pentru toate tarile UE, inclusiv pentru Romania

Comisia Europeana a reiterat, miercuri, apelul adresat Statelor Unite in sensul eliminarii vizelor de calatorie pentru toate tarile membre ale Uniunii Europene, inclusiv pentru Romania. Comisia Europeana a.

COMISIA EUROPEANA: Statul Roman trebuie sa recupereze 335 milioane euro de la Oltchim

Comisia Europeana a constatat ca de la privatizarea esuata a combinatului petrochimic Oltchim Ramnicu Valcea OTL), in septembrie 2012, societatea a beneficiat de ajutoare de stat incompatibile in valoare aproximativa de 335 de milioane de euro, astfel incat Comisia a hotarat ca tara noastra trebuie sa recupereze aceste ajutoare chiar de la Oltchim, potrivit unui comunicat de presa de ieri al Executivului comunitar.

Comisia Europeana a cerut Statelor Unite sa elimine vizele pentru Romania

Comisia Europeana a intensificat contactele cu Washingtonul pentru a se ajunge la reciprocitate deplina in exceptarea de la obligativitatea vizelor, dat fiind ca Statele Unite inca mentin vizele obligatorii.

Comisia Europeana accepta noua propunere de buget a Italiei

Guvernul de la Roma a ajuns, ieri, la un acord cu Comisia Europeana privind proiectul bugetar al Italiei, care fusese contestat anterior de Bruxelles din cauza deficitului.

Comisia Europeana cere SUA sa elimine vizele pentru toate tarile UE, inclusiv pentru Romnia

Comisia Europeana a reiterat, miercuri, apelul adresat Statelor Unite in sensul eliminarii vizelor de calatorie pentru toate tarile membre ale Uniunii Europene, inclusiv pentru Romania.

Comisia Europeana nu intentioneaza sa suspende regimul fara de vize cu R.Moldova, dar propune recomandari

Comisia Europeana nu intentioneaza sa lanseze procesul de suspendare a regimului fara de vize pentru nici unul din statele vizate, dar propune recomandari cu caracter general si special pentru fiecare dintre statele evaluate, se arata in cel de-al doilea Raport al Comisiei Europene privind Mecanismul de suspendare a regimului de vize cu Uniunea Europeana.

ITALIA: Acord incheiat cu Comisia Europeana referitor la bugetul anului 2019

Italia a incheiat un acord cu Comisia Europeana referitor la bugetului anului 2019, a declarat ieri un purtator de cuvant al Ministerului italian al Economiei, semnaland sfarsitul tensiunilor care au agitat pietele financiare in ultimele saptamani, transmite Reuters.

Italia a incheiat un acord cu Comisia Europeana referitor la bugetul anului 2019

Italia a incheiat un acord cu Comisia Europeana referitor la bugetului anului 2019, a declarat marti un purtator de cuvant al Ministerului italian al Economiei, semnaland sfarsitul tensiunilor care au agitat pietele financiare in ultimele saptamani, transmite Reuters.

Gata cu preturile marite pentru hainele din Europa de Est? Comisia Europeana a amendat firma Guess cu o SUMA COLOSALA

Comisia Europeana a amendat Guess cu 40 de milioane de euro, dupa ce producatorul de imbracaminte a fost acuzat ca a incercat sa impiedice consumatorii din Uniunea Europeana sa faca cumparaturi in alte st.

Dancila, mustrata de Comisia Europeana: Sa ne urmareasca mai atent

Viorica Dancila este foarte curajoasa cand vine vorba de afirmatii fara un fundament real. Nu se astepta insa la o reactie de Bruxelles pentru ofensele adresate Comisiei Europene in timpul Consiliului National al PSD. Au trecut doar cateva zile de la Consiliul National al PSD de peste weekend, dar tragem in continuare ponoasele pentru afirmatiile [] .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )