Libnet.ro
UNICEF

05:15

Comisia Europeana, in plin scandal identitar inainte sa inceapa sa functioneze

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana, in plin scandal identitar inainte sa inceapa sa functioneze

Scandalul este serios si important deoarece are semnificatii care depasesc doar aparent ciudata denumire aleasa pentru portofoliul grecului Margaritis Schinas, functionar cu vechi state de serviciu, corect si fidel purtator de cuvant al lui Jean Claude Juncker, recompensat acum pentru devotamentul sau in slujba institutiei. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana, raspuns catre Curtea de Justitie a UE privind Sectia de anchetare a magistratilor: Exista riscul sa fie folosita abuziv pentru a sustrage dosare sensibile Agentul guvernamental pentru CJUE: Criticile, bazate pe o intepretare tendentioa

O structura autonoma pentru anchetarea judecatorilor poate fi utilizata ca un instrument de intimidare si de presiune asupra acestora, mai ales daca se tine cont de contextul in care a fost infiintata, se creeaza o suspiciune generala privind posibilitatea unor influente politice, ceea ce poate afecta in mod semnificativ independenta justitiei, in special aparenta de independenta a organelor judiciare din Romania. De asemenea, infiintarea acestei structuri - Sectia de anchetare a magistratilor - contravine cerintelor Dreptului Uniunii Europene. Este punctul de vedere pe care Comisia Europeana l-a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, in procesul deschis de mai multe instante din Romania.

Rovana Plumb, propusa pentru portofoliul Transporturi in Comisia Europeana

Eurodeputata PSD Rovana Plumb a fost propusa pentru portofoliul Transporturi in Comisia Europeana, conform listei de comisari prezentate marti, la Bruxelles, de presedinta aleasa a executivului comunitar, Ursula von der Leyen.

Rovana Plumb, propusa pentru portofoliul Transporturi in Comisia Europeana

Eurodeputata PSD Rovana Plumb a fost propusa pentru portofoliul Transporturi in Comisia Europeana, conform listei de comisari prezentate marti, la Bruxelles, de presedinta aleasa a executivului comunitar,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )