Libnet.ro
UNICEF

11:00

Comisia Europeana - pregatita pentru un BREXIT fara acord

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana - pregatita pentru un BREXIT fara acord

Theresa May a promis ca demisioneaza daca se va vota in favoarea ratificarii tratatului retragerii din UE Comisia Europeana si-a incheiat, ieri, pregatirile in vederea scenariului unui BREXIT fara niciun acord, in contextul in care aceasta varianta este tot mai probabil sa aiba loc, la 12 aprilie, a anuntat CE intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana a finalizat pregatirile pentru un Brexit fara acord

Comisia Europeana a incheiat pregatirile pentru situatia din ce in ce mai probabila a unui Brexit fara acord, la 12 aprilie, a anuntat luni Bruxellesul intr-un comunicat, transmite AFP. Acest anunt.

Comisia Europeana anunta ca a incheiat pregatirile pentru eventualitatea unui Brexit fara acord

Comisia Europeana a incheiat pregatirile pentru situatia 'din ce in ce mai probabila ' a unui Brexit fara acord, la 12 aprilie, a anuntat luni Bruxellesul intr-un comunicat, transmite AFP.

COMISIA EUROPEANA: Bruxelles-ul si-a incheiat pregatirile in cazul unui Brexit fara acord

Comisia Europeana si-a incheiat pregatirile in cazul unui Brexit fara acord no deal), o perspectiva tot mai verosimila la 12 aprilie, a anuntat astazi, CE intr-un comunicat.

Comisarul european Moscovici: Cred ca vom evita un Brexit fara acord

Comisarul UE pentru afaceri economice si taxe, Pierre Moscovici, a declarat luni ca el crede ca Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana fara un acod de retragere, transmite Reuters.

Mai multi parlamentari britanici propun, ca singure optiuni, un Brexit fara acord sau revocarea articolului 50

Parlamentari britanici din mai multe partide au propus marti seara ca legislativul de la Londra sa opteze miercuri intre parasirea Uniunii Europene fara un acord si renuntarea la Brexit, transmite Agerpres care citeaza Reuters.

Brexit: Theresa May spune ca nu exista suficient sprijin pentru un nou vot in Parlament asupra acordului de iesire din UE / Ea exclude scenariul unui Brexit fara acord

Premierul britanic Theresa May a declarat ca nu exista suficient sprijin din partea parlamentarilor pentru un nou vot pe tema acordului de Brexit negociat de Guvernul de la Londra cu UE, care a fost deja respins de doua ori de Parlamentul britanic, informeaza Mediafax citand BBC News.

Ce se schimba pentru romani in cazul unui Brexit fara acord? Comisia Europeana s-a pregatit deja pentru un astfel de scenariu

Intr-un comunicat publicat luni, Comisia Europeana CE) anunta ca si-a incheiat pregatirile in cazul unei iesiri a Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) fara acord No deal), o perspectiva calificata tot mai verosimila la 12 aprilie. Un no deal aduce schimbari importante, inclusiv pentru romani.

Comisia Europeana amendeaza Nike cu 12,5 milioane de euro

Comisia Europeana a amendat Nike cu 12,5 milioane de euro 14,15 milioane de dolari) pentru ca in perioada iulie 2004 - octombrie 2017 a restrictionat vanzarile transfrontaliere de articole sportive ale unora din cele mai cunoscute cluburi europene de fotbal, transmit DPA si Reuters.

Comisia Europeana a amendat Nike cu 12,5 milioane de euro. Care este motivul...

Nike a fost amendata de Comisia Europeana cu 12,5 milioane de euro pentru ca in perioada iulie 2004 - octombrie 2017 a restrictionat vanzarile transfrontaliere de articole sportive ale unora din cele mai.

Ce spune Comisia Europeana despre noile PLANURI ale Guvernului Dancila de MODIFICARE a legilor justitiei

Comisia Europeana reaminteste Guvernului Dancilaca ii sta la dispozitie in situatia in care intentioneaza sa modifice, din nou, CodulPenalsi Codulde Procedura Penala, relateaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )