Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana prevede includerea amprentelor digitale pe cartile de identitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana prevede includerea amprentelor digitale pe cartile de identitate

Comisia Europeana doreste sa impuna obligativitatea includerii datelor biometrice in cartile de identitate nationale ale tarilor care le elibereaza, cum ar fi amprentele digitale, o masura cuprinsa intr-un pachet de propuneri privind securitatea UE prezentate marti la Strasbourg, informeaza Le Soir. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a propus aderarea a inca doua state la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a propus marti statelor membre ale Uniunii Europene deschiderea negocierilor de aderare a Albaniei si Macedoniei la blocul comunitar, a anuntat sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini,.

Comisia Europeana sustine ca Turcia se indeparteaza de Uniunea Europeana

Comisia Europeana a informat ca Turcia a facut pasi inapoi in procesul de aderare la Uniunea Europeana in raportul privind progresele in vederea aderarii care urmeaza sa fie lansat, scrie Politico, citand ziarul german Die Welt.

Comisia Europeana sustine inceperea negocierilor privind aderarea Macedoniei si Albaniei la UE

Comisia Europeana a sustinut astazi inceperea discutiilor privind procesul de aderare al Albaniei si Macedoniei la Uniunea Europeana si a recomandat Consiliului European sa ia o decizie in acest sens, informeaza Politico.

Comisia Europeana propune deschiderea negocierilor de aderare cu Albania si Macedonia

Comisia Europeana a propus astazi statelor membre UE deschiderea negocierilor pentru aderarea Albaniei si Macedoniei, a anuntat sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini.

Comisia Europeana incepe vanatoarea companiilor care produc alimente pentru Est, la standarde mai proaste

Comisia Europeana CE) demareaza luna viitoare o campanie de testare a produselor de pe piata pentru a combate dublul standard de calitate pe care il aplica marile companii din industria alimentara si nu numai cand este vorba de produsele livrate catre diversele state membre.

Scandalul carnii de pui alterate: Comisia Europeana va decide miercuri daca permite importurile din Brazilia

Comisia Europeana va decide la 18 aprilie daca va restrictiona sau nu exporturile de pui din Brazilia, procesate de BRF SA si alte companii, a anuntat recent Blairo Maggi, ministrul Agriculturii din Brazilia, in urma negocierilor purtate la Bruxelles.

Comisia Europeana vrea ca tarile UE sa fie obligate sa emita carti de identitate care sa contina si date biometrice

Cartile de identitate ale cetatenilor UE vor trebui sa cuprinda date biometrice, si anume amprente digitale si imagini faciale care vor fi stocate pe cipul documentului, arata un pachet de masuri gandit pentru a restrange spatiul de manevra al teroristilor si infractorilor, lipsindu-i de mijloacele necesare pentru planificarea, finantarea si savarsirea infractiunilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )